• Haberler
  • Genel
  • Çakır: Gidilmedik tek bir sokak dahi kalmayacak

Çakır: Gidilmedik tek bir sokak dahi kalmayacak

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve yönetimi beldeleri ziyaret etti Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve yönetimi beldeleri ziyaret ettiler. Belde ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Çakır beldelerde Erbakan özlemini yakından görme fırsatı bulduklarını dile getirdi. Merkez İlçe Başkanı Çakır,'Karış karış arşınladığımız her [&hellip]

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve yönetimi beldeleri ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve yönetimi beldeleri ziyaret ettiler. Belde ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Çakır beldelerde Erbakan özlemini yakından görme fırsatı bulduklarını dile getirdi.
Merkez İlçe Başkanı Çakır,“Karış karış arşınladığımız her beldemizde karşımıza çıkan tek şey Erbakan özlemi oldu. Ziyaretlerimizde beldelerde her kesimden insanla bir araya gelmeyi ve onların sorunlarını, taleplerini dinliyoruz. İktidara geldiğimizde bu talepleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
Beldelerin yanı sıra köyleri de ihmal etmediklerini ifade eden Çakır, “İnsanlarımız hükümetin zengini daha zengin ettiğinin farkında. Bu aşamada bizlere sadece iktidar değil muhalefete de ciddi anlamda güven duymadıklarını belirtiyorlar.” ifadelerini kullandı. Merkez İlçe Başkanı Çakır açıklamasının devamında kırsal kesimlerde yaşayan halkın Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan’ın tarıma yönelik reform niteliği taşıyan açıklamalarından son derece memnun olduklarını dile getirirken Genel Başkan Erbakan’ı benimsemelerini kolaylaştıran en büyük etkenin Milli Görüş’ün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan olduğunu dile getirerek bu durumun tek açıklamasının “Ahde vefa” olduğunu söyledi.
Merkez İlçe Başkanı Çakır belde ve köy ziyaretlerinin artarak süreceğini genel seçimlere kadar gidilmedik tek bir sokak dahi bırakmayacaklarını sözlerine ekledi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme