Çakır, AK Parti'den Aday Adaylığını açıkladı

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Gazlıgöl Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Mustafa Çakır, AK Parti İhsaniye İlçe Başkanlığına adaylık müracaatında bulundu. 'BELDEME HİZMET BORCUM VAR'AK Parti İhsaniye ilçe Başkanı Halim Sağ'a Aday Adaylığı başvuru formunu teslim eden iş adamı Çakır, 'Ülkemizin lideri Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olmak için, Gazlıgöl Beldesi'nin hak ettiği [&hellip]

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Gazlıgöl Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Mustafa Çakır, AK Parti İhsaniye İlçe Başkanlığına adaylık müracaatında bulundu.
 “BELDEME HİZMET BORCUM VAR”
AK Parti İhsaniye ilçe Başkanı Halim Sağ’a Aday Adaylığı başvuru formunu teslim eden iş adamı Çakır, “Ülkemizin lideri Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olmak için, Gazlıgöl Beldesi’nin hak ettiği değeri görebilmesi için göreve talip olduk. Ben Gazlıgöl Beldesi’nde doğdum büyümdüm memleketime karşı hizmet borcumuzu ödemek için, Aday Adayı oldum. Büyüklerimiz bizi göreve layık gördükleri takdirde projelerimizle Gazlıgöl’ü ihya edecek çalışmalara imza atacağız.” dedi.
Belediye Başkanlığı adaylığının hiç aklından geçmediğini belirten Çakır, “Belde halkımız bizi o makamda görmek istedi. Yoğun talepler doğrultusunda görevden kaçamazdık. Beldemize hizmet için bizde adaylık başvurusu yaptık.” ifadelerini kullandı.
“PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”
Çakır, “Önümüzdeki günlerde Gazlıgöl’ün çehresini değiştirerek farklı projelerimizi kamuoyuyla paylaşıp, neler yapacağımızı bir bir açıklayacağız.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme