CAKA, ikinci dönem konserini verdi

27 çocuğun sahne aldığı ve farklı temalardan dünya klasiklerine girmiş eserlerin sunulduğu etkinliğe öğrenci aileleri ile beraber çok sayıda müziksever katıldı.Cihat Aşkın'ın Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı binası açılışı ve CAKA konserleri için 19-21 Aralık 2012 tarihleri arasında Afyonkarahisar'a gelmesiyle CAKA-Afyon projesinin temelleri atıldı. 3 Ocak 2013 tarihinde ise Uğur Türkmen ve Filiz Yıldız Bursa'da [&hellip]

27 çocuğun sahne aldığı ve farklı temalardan dünya klasiklerine girmiş eserlerin sunulduğu etkinliğe öğrenci aileleri ile beraber çok sayıda müziksever katıldı.
Cihat Aşkın’ın Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı binası açılışı ve CAKA konserleri için 19-21 Aralık 2012 tarihleri arasında Afyonkarahisar’a gelmesiyle CAKA-Afyon projesinin temelleri atıldı. 3 Ocak 2013 tarihinde ise Uğur Türkmen ve Filiz Yıldız Bursa’da Cihat Aşkın ile buluşarak “birinci derece” beratlarını aldılar. Uğur Türkmen aynı zamanda CAKA-Afyon şube başkanı olarak Aşkın tarafından görevlendirildi.
5 Ocak 2013 tarihinde ise CAKA-Afyon projesinin ilk toplantısı konservatuvar binası Sahneli Derslik’te yapıldı. Toplantıya 15 aile katıldı ve ilk CAKA projesi ailelerle paylaşıldı. 13 Ocak 2013 tarihinde ise son başvurular belirlendi ve 17 üyelik ilk CAKA dersleri başlamış oldu. 25 Mart 2013 tarihinde ilk CAKA Eğitim Konseri gerçekleştirildi. Daha sonra yıl içerisinde 3 eğitim konseri, 1 yılsonu konseri yapılması planlandı. Her 3 ayda bir yapılan bu konserlerde öğrenciler farklı temalarda konserler verdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme