• Haberler
  • Spor
  • Çağrı'dan dereceye hediye – Kocatepe Gazetesi

Çağrı'dan dereceye hediye – Kocatepe Gazetesi

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Ömer Yıldız, Müdür Yardımcısı Önder Akcan ve Okul Sporları Badminton müsabakalarında Kızlar ve Erkekler Kategorisinde İl Birinciliği alan Kız Takımı ve Erkek Takımı sporcular, Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı'yı makamında ziyaret etti.Ziyaretleri kapsamında Başkan Çağrı ile sohbet eden öğrenciler, yarışma boyunca geçirdikleri süreci ve başarılarını paylaştı. Yarışmada kazandıkları kupaları Başkan Çağrı'ya [&hellip]

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Ömer Yıldız, Müdür Yardımcısı Önder Akcan ve Okul Sporları Badminton müsabakalarında Kızlar ve Erkekler Kategorisinde İl Birinciliği alan Kız Takımı ve Erkek Takımı sporcular, Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretleri kapsamında Başkan Çağrı ile sohbet eden öğrenciler, yarışma boyunca geçirdikleri süreci ve başarılarını paylaştı. Yarışmada kazandıkları kupaları Başkan Çağrı’ya hediye ederek, okulun her türlü ihtiyaçlarına yapılan katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çağrı, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nun başarılı sporcularını tebrik etti.  Her zaman destekçi olacağını belirten Başkan Çağrı, “Badminton sporunda İl birincisi olmak kolay bir şey değil. Demek ki çalışınca, emek verince başarı geliyor. Bundan dolayı sizleri ne kadar tebrik etsek azdır’’ dedi.
Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Çağrı ayrıca öğrencelerin başarılarının devamını diledi.

Bakmadan Geçme