Çağlayan ve Işıklar da Süper Lig'de

1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda mücadele eden Işıklar Belediyespor ve Çağlayan Belediyespor bir üst lige çıkmayı garantiledi. Atatürk Stadyumu'nda Akcinspor'la karşılaşan Işıklar Belediyespor rakibini 4-1'lik skorla mağlup etti. Bu maçtan sonra puanını 9'a çıkaran Işıklar Belediyespor bir üst lig olan Süper Amatör Lige çıkmayı garantiledi.ÜÇÜNCÜ TAKIM ÇAĞLAYAN OLDULider olarak Play-Off Grubu'nu tamamlayan Susuz Belediyespor'un ardından [&hellip]

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Işıklar Belediyespor ve Çağlayan Belediyespor bir üst lige çıkmayı garantiledi. Atatürk Stadyumu’nda Akcinspor’la karşılaşan Işıklar Belediyespor rakibini 4-1’lik skorla mağlup etti. Bu maçtan sonra puanını 9’a çıkaran Işıklar Belediyespor bir üst lig olan Süper Amatör Lige çıkmayı garantiledi.
ÜÇÜNCÜ TAKIM ÇAĞLAYAN OLDU
Lider olarak Play-Off Grubu’nu tamamlayan Susuz Belediyespor’un ardından Işıklar Belediyespor ikinci konumdayken üçüncü takım da Çağlayan Belediyespor oldu. Akören Belediyespor’un son iki maça çıkmama kararının ardından hükmen 3 puan kazanan Çağlayan Belediyespor da hanesindeki 6 puanı 9’a yükseltmeyi başardı.
AFJET AFYONSPOR 3. LİGE ÇIKARSA
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 3. Lige çıkma başarısını elde ederse Süper Amatör Lig’deki şampiyon olan takım BAL’a direkt çıkacak. Süper Amatör Lig’de şampiyon olan takım BAL’a çıktığı zaman 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lige 4 takım terfi edecek.
Bu hafta oynanacak olan 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda 4. takım belirlenecek. Ballık Gençlikspor ile Akcinspor arasındaki karşılaşma sonrasında kazanan takım dördüncü olacak. Grubu dördüncü olarak tamamlayan takım Afyonspor’un 3. Lig’e çıkması halinde Süper Amatör Lige terfi edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme