Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağlayan Belediye 2’de 2 yaptı

Play-Off Grubu’nda mücadele eden

Play-Off Grubu’nda mücadele eden 6 takımdan bir tek Çağlayan Belediyespor 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkardı. Çağlayan Belediye, Evcilerspor’u 6-4 mağlup etti

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Çağlayan Belediyespor, grubun ikinci haftasında Evcilerspor ile karşı karşıya geldi. Maça golle başlayan Çağlayan, 10. dakikada Yavuz koç ile ilk golü buldu. 1-0 Çağlayan üstünlüğü ile süren maçın 23. dakikasında Tugay Kuru Evciler lehine durumu eşitledi. 31. dakikada Talip Işık Evcilerspor’u öne geçiren golü kaydetti. 41. dakikada ise Mustafa Yakut Çağlayan lehine durumu eşitledi. İlk yarı 2-2 eşitlikle başladı. 47’de Talip Işık ve 62’de Tugay Kuru ile Evcilerspor goller buldu. Çağlayan Belediye’nin gollerini ise 56 ve 66’da Yunus Çelebi, 83 ve 89’da da Yavuz Koç kaydetti. Maçın sonunda 6-4 kazanan Çağlayan Belediyespor hanesindeki puanını 6’ya çıkaran tek takım oldu.
NURİBEY 4 PUANA ULAŞTI
İhsaniye Belediyespor ile karşı karşıya gelen Nuribey Belediyespor, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. İhsaniye’nin golünü 54. dakikada İbrahim Kocaağa penaltıdan attı. Nuribey’in golünü 8. dakikada Yunus Emre Bayram kaydetti. 53. dakikada Yusuf Erkek Nuribey’den kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 1-1 biten maçın ardından ekipler birer puan alırken Nuribey 4 puana ulaştı. İhsaniye Belediye ise hanesine ilk puanını yazdırdı.
ÇOBANLAR İL GALİBİYETİNİ ALDI
Yaylabağıspor ile karşılaşan Çobanlar Belediyespor rakibini 2-1’lik skorla mağlup ederek hanesine ilk 3 puanını yazdırdı. Çobanların gollerini 37’de Murat Balcı, 41’de de Mehmet Değirmenci kaydetti. Yaylabağı’nın golünü 60’da Abdullah Zengin atarken 82’de Yasin Evsen kırmızı kartla ihraç edildi. Yaylabağı’nın puanı bulunmazken Çobanlar Belediyespor 3 puanla 3. sırada yer aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti