Çağlar Söyüncü Aslen Nereli?

İngiliz Kulüplerinden Leicester City de top koşturan Milli Futbolcu Çağlar Söyüncü'nün hayatı ve kariyeri ve kim olduğu merak ediliyor. Milli Futbolcu Çağlar Söyüncü  kimdir? Hangi takımlarda oynadı? Aslen nereli?

Uluslararası düzeyde Türkiye’yi temsil eden Milli Futbolcu Çağlar Söyüncü, hayatı hayranları ve sevenleri tarafından merak edilerek araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, ünlü oyuncu Çağlar Söyüncü kim, hayatı ve kariyerini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİMDİR?

Milli Futbolcu Çağlar Söyüncü, 23 Mayıs 1996, İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Haber
 

İngiliz Kulüplerinden Leicester City de top koşturan Milli Futbolcu Çağlar Söyüncü, kariyerine Memleketi İzmir’de başlamıştır. 2014 yılında Altınordu’da profesyonel oyuncu olan Çağlar Söyüncü, 2016 yılında Bundesliga ekibi Freiburg’a transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı futbolcu, 2018 yılında 21,1 milyon Avro bonservis bedeliyle Leicester City’e transfer oldu. 2020 Avrupa Şampiyonası’nda oynadı.Beş sezon boyunca Leicester’da top koşturan Milli futbolcui 2021 yılında FA Cup, 2022 yılında  Community Shield Kupası’nı kazandı. 2023 yılının Temmeuz ayında ‘te La Liga ekibi Atlético Madrid ile anlaştı.

İngiliz Kulüplerinden Leicester City de forma giyen Türk milli futbolcu Çağlar Söyüncü,Çağlar Söyüncü anne tarafından Arnavut baba tarafından ise Boşnak’tır.

Bakmadan Geçme