Cafer Ünal Eskrim Turnuvası başladı

AKÜ BESYO Spor Salonu’nda yapılan turnuvada dün Büyük Erkekler Epe kategorisinde derece alanlardan biri de Afyonkarahisarlı Murtaza Berkan Anıl oldu Uluslararası Cafer Ünal Eskrim Turnuvaları Afyon Kocatepe Üniversitesi BESYO Spor Salonu’nda Azerbeycan, Ukrayna ve Türkeyi’nin 16 ilinden katılan bin 50 sporcu ile yapılmaya dün başlandı. Büyük Bayanlar Epe, Büyük Erkekler Epe, Büyük Erkekler Kılıç ve [&hellip]

Cafer Ünal Eskrim Turnuvası başladı

AKÜ BESYO Spor Salonu’nda yapılan turnuvada dün Büyük Erkekler Epe kategorisinde derece alanlardan biri de Afyonkarahisarlı Murtaza Berkan Anıl oldu

Uluslararası Cafer Ünal Eskrim Turnuvaları Afyon Kocatepe Üniversitesi BESYO Spor Salonu’nda Azerbeycan, Ukrayna ve Türkeyi’nin 16 ilinden katılan bin 50 sporcu ile yapılmaya dün başlandı. Büyük Bayanlar Epe, Büyük Erkekler Epe, Büyük Erkekler Kılıç ve Büyük Bayanlar Kılıç müsabakaları ile başladı. Müsabakalar Minikler, Yıldızlar A ve Gençler olmak üzere bugün ve yarın devam edecek.
Büyük Erkekler Kılıç Kategorisine turnuvaya Azerbaycan’dan 1, Ukrayna’dan 1 kişi katıldı. Büyük Bayanlar Kılıç kategorisine Azerbaycan’dan U-23 Avrupa üçüncüsü Sevinj Bunyatova, U-23 Avrupa üçüncüsü Ayşe Irgna Kralcfuk Ankara, 2013 Gençler Dünya Şampiyonu ve Büyük Dünya Takım Şampiyonu Alina Komashcuk (Ukrayna), Dünya beşincisi Iryna Shchukla (Ukrayna), U-23 Avrupa Şampiyona Olena Voronina (Ukrayna) ve Tekin Olimpiyat Şampiyonasına katılan Olga Zhovnır (Ukrayna) yer alırken bu isimlerin dışında Azerbaycan’dan 3 Ukrayna’dan 4 katılım gerçekleştirildi.
Dereceye Gİrenler
Büyükler Kılıç müsabakaları halen devam ederken Büyükler Epe müsabakalarında dereceye girenlerin isimleri şöyle sıralandı:
Büyükler Bayanlar Epe kategorisinde dereceye girenler:
1. Reha Doğan İstanbul
2. Büşra Varol Trabzon
3. Elif Selin Kıran Antalya
3. Ege Yalçın Mersin
Büyükler Erkekler Epe kategorisinde dereceye girenler:
1. Emir Şendut Bursa
2. Murtaza Berkan Anıl Afyon
3. Okan Karadeniz Mersin
3. Ömer Kaan Öztunç Mersin (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme