Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cafer Attila son yolculuğuna uğurlandı

Afyonkarahisar’ın tanınmış ve sevilen

Afyonkarahisar’ın tanınmış ve sevilen simalarından ATSO emekli Genel Sekreteri Cafer Attila dün sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

 

Maliye ve Tarım eski Bakanı, Afyonkarahisar eski Milletvekillerinden İsmet Attila’nın da ağabeyi olan merhum Cafer Attila’nın cenaze namazına Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Orman eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Paşa Camii’nde öğle namazını müteakip Müftü Sinan Kazancı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından merhum Cafer Attila’nın cenazesi Kocatepe Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
İSMET ATTİLA’DAN TEŞEKKÜR
Merhum Cafer Attila’nın oğlu Celal Attila’nın Sanayi Çarşısı’nda bulunan işyerinde cenaze töreni sonrasında taziyeleri kabul eden Maliye ve Tarım eski Bakanı İsmet Attila, acılarını paylaşan tüm Afyonkarahisarlılar’a şükranlarını bildirdi.
Gazeteniz Kocatepe’ye duygularını aktaran İsmet Attila, 1935 yılında Afyonkarahisar’da doğup, tahsil hayatını Afyonkarahisar’da tamamladıktan sonra ATSO’da meslek hayatına başlayıp, ATSO Genel Sekreterliği’nden emekliye ayrılan merhum ağabeyinin bir çok Afyonkarahisarlının gönlünde yer edindiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Amcası merhum Osman Attila’nın siyasi hayatı sırasında ağabeyi Cafer Attila’nın siyasetle hiç ilgilenmediğini hatırlatan İsmet Attila, “Ben siyasete atıldıktan sonra ağabeyim de kendisini mecburen siyasetin içerisinde buldu. Ağabeyim, amcamın döneminde siyasete girmemiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği gibi, sonradan bizim dönemimizde de siyaset yoluyla memlekete hizmet etmenin mutluluğunu yaşadı. Benim milletvekilliğim ve Bakanlıklarım döneminde Afyonkarahisarımıza ve memleketimize kazandırdığımız her hizmette ağabeyim Cafer Attila’nın, yeğenim Celal Attila’nın, değerli eşimin Şule hanımın sonsuz destek ve katkıları vardır. O dönemde birlikte görev yaptığımız partili arkadaşlarımızın da desteği ve katkısıyla ilimize bir çok eser kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepsine minnettarım. Ağabeyimin cenazesinde bizleri yalnız bırakmayan, acımızı paylaşan tüm hemşehrilerimize ve dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. >> Ş. Cüneyt Bursalıoğlu’nun Haberi