• Haberler
  • Siyaset
  • 'Çadır mahkemelerinde teröristler affedilirken susanlar CHP'yi suçlayamaz'

'Çadır mahkemelerinde teröristler affedilirken susanlar CHP'yi suçlayamaz'

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, partisinin her plaftormda PKK'yı terör örgütü olarak tanımladığını, çadır mahkemelerinde teröristler affedilirken ses çıkarmayanlar CHP'yi suçlamaya hakkı olmadıklarını açıkladı   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, düzenlediği basın toplantısında MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal'ın CHP ve Millet İttifakına yönelik eleştirilerine sert bir dille [&hellip]

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, partisinin her plaftormda PKK’yı terör örgütü olarak tanımladığını, çadır mahkemelerinde teröristler affedilirken ses çıkarmayanlar CHP’yi suçlamaya hakkı olmadıklarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, düzenlediği basın toplantısında MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal’ın CHP ve Millet İttifakına yönelik eleştirilerine sert bir dille karşılık verdi.
“BİZİM MİLLET İTTİFAKINDA HDP YOKTUR”
Ömer Akyıldız, MHP İl ve Merkez İlçe yönetimlerinin ellerinde bir kitapçıkla dolaşarak CHP’yi HDP ve terör örgütü PKK ile işbirliği yapmakla suçladıklarını söyledi. Akyıldız, “CHP’ye bu şekilde çamur atarak kendi hatalarını örtemezler. Dün Süleyman Şah Türbesini dört çapulcuya karşı koruyamayanlara ses çıkaramayanlar, 40’ın üzerindeki teröristi çadır mahkemelerinde affederken ses çıkarmayanlar CHP’yi bu şekilde itham ederek suçlayamazlar. CHP Kuvvay-i Milliye ruhundan gelen bu ülkede Misak-ı Milli sınırlarını asla tartıştırmayan bir partidir. CHP her platformda PKK’ya terör örgütü diyen bir partidir. Elbette CHP bu ülkede HDP ile de konuşabilir. Ama bizim Millet İttifakı içerisinde HDP yoktur. Elbette Kürtlere’de ırkçılık yapmadan CHP elbette onlarında oyuna taliptir. Bu ülkede ‘Keşke Kurtuluş Savaşını Yunan kazansaydı.’ diyen fesli deli Kadir’e sahip çıkanlara ses çıkarmayanlar CHP’yi asla bu şekilde suçlayamazlar. Bu şekilde ekonomiyi asla unutturamazlar. İnsanlar artık her geçen gün pazar artıklarından evine sebze, meyve götürmeye başladı. Her geçen gün bu ülkede çöpleri karıştıran insan sayısı artarken bu şekilde gündem değiştiremezler. Hiç kimse bu şekilde gündem değiştiremez.” dedi.
“CHP SORUNLARIN ÇÖZÜM ADRESİDİR”
Türkiye’nin ekonomik sorunlarının CHP’nin çözeceğini dile getiren Akyıldız, “CHP ükede yaşanılan bu ekonomik sıkıntıları mutlaka çözecektir. Halkına sahip çıkacaktır. Elektrik faturalarını ödeyemeyenler elektrikleri kesilenler yatağa aç giren insanlar tüm bunların tamamının çözüm adresi CHP olacaktır. CHP’nin bütün bunlara karşı çözüm önerileri hazırdır. Hiç kimse bu şekilde çamur atarak siyaset yapmaya kalkmasın. Zaten herkes sandıkta yanıtı çalışmasının karşılığı olarak alacaktır. Biz halkımızla birlikte halkımızın sorunlarına sahip çıkarak onların sesi olarak yerelde Afyon’da da siyaset yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz birlikte daha iyisini yapacağız diye yola çıkıyoruz. Bunlar artık ülkeyi yönetemiyorlar. CHP bu ülkenin sorunlarının çözüm adresidir.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme