Cadde’de yeni dönem – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden biri olan 2’inci Dumlupınar Caddesi dün trafiğe kapatıldı. Yeni uygulamanın ilk kazası da dün yaşandı Afyonkarahisar Belediye Meclisi kararı ile saat 14:00- 23:00 saatleri arasında araçlar için park yasağı getirilen 2. Dumlupınar Caddesi’nde yeni uygulama başladı. Yeni uygulamanın ilk gününde yol üzerine yerleştirilen uzaktan kumandalı bariyere çarpan bir araç zarar gördü. [&hellip]

Cadde'de yeni dönem

Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden biri olan 2’inci Dumlupınar Caddesi dün trafiğe kapatıldı. Yeni uygulamanın ilk kazası da dün yaşandı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi kararı ile saat 14:00- 23:00 saatleri arasında araçlar için park yasağı getirilen 2. Dumlupınar Caddesi’nde yeni uygulama başladı. Yeni uygulamanın ilk gününde yol üzerine yerleştirilen uzaktan kumandalı bariyere çarpan bir araç zarar gördü. Aracının anahtarını esnafa bıraktığı belirtilen araç sahibi şaşkınlık yaşadı. Olay yerine gelen Zabıta ekipleri uzaktan kumanda sistemini devre dışı bırakarak kazazede aracı kurtardılar. Aracın kaldırılmasını izleyen vatandaşlar ise, trafiğe kapalı olan kısımlara uyarı levhaları konulmasını istediler. (Kocatepe)

Dumlupınar 2. Cadde trafiğe kapandı

Dumlupınar 2. Cadde’nin 14.00-23.00 saatleri arasında trafiğe kapatılması yönünde alınan Belediye Meclisi kararı,
dün itibariyle uygulanmaya başlandı

Belediye Meclisi Ocak ayı Toplantısı’nda İl Trafik Komisyonu’nun kararına bağlı olarak, Dumlupınar 2. Cadde’nin 14.00-23.00 saatleri arasında trafiğe kapatılması yönünde alınan karar uygulanmaya başlandı. Dün saat 14.00 itibariyle caddenin giriş ve çıkışlarına bariyer yerleştirilerek araçların caddeye girişi engellendi. Saat 23.00’a kadar araç trafiğine kapalı olan cadde, 14.00-23.00 saatleri arasında tamamen yayaların kullanımında olacak. (Kocatepe)

2’nci Dumlupınar Caddesi’nin trafiğe kapatılacağı saat 14’ten itibaren Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, cadde üzerindeki araç sahiplerini anonslarla uyardı. Yapılan anonslarda caddenin saat 14 ile 23 arasında trafiğe kapandığı, bu süre içinde araçların park etmesinin yasak olduğu belirtildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme