Cadde AVM'nin 26'ncı şubesi Afyon'a açıldı

Cadde Alışveriş Merkezinin (AVM) Afyonkarahisar Şubesi Burmalı Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde hizmet veriyor. AFYON ANADOLU DA Kİ 4'ÜNCÜ MAĞAZACadde Grup Şirketi Proje Müdürü Kenan Kutlu, şirketin yüzün üzerinde mağazası olduğunu belirtirken şirketin 26'ncı mağazasını Afyonkarahisar'a açtıklarını kaydetti. Şirketin 36 yıllık bir kuruluş olduğunu ifade eden Kutlu, 'Afyonkarahisar'a böyle bir mağaza kazandırdığımız ve insanlarımıza istihdam [&hellip]

Cadde Alışveriş Merkezinin (AVM) Afyonkarahisar Şubesi Burmalı Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde hizmet veriyor.

AFYON ANADOLU DA Kİ 4’ÜNCÜ MAĞAZACadde Grup Şirketi Proje Müdürü Kenan Kutlu, şirketin yüzün üzerinde mağazası olduğunu belirtirken şirketin 26’ncı mağazasını Afyonkarahisar’a açtıklarını kaydetti. Şirketin 36 yıllık bir kuruluş olduğunu ifade eden Kutlu, “Afyonkarahisar’a böyle bir mağaza kazandırdığımız ve insanlarımıza istihdam sağladığımız için çok mutluyuz. Şirketimiz Türkiye genelinde yatırım kararları aldığından Anadolu şubelerine daha çok ağırlık veriyor. İstanbul da birçok semtte şubemiz var. Bu yıl içerisinde Antalya, Konya, Niğde ve sonuncusu Afyon olmak üzere Anadolu’ya bu yıl için açtığımız dördüncü mağazadır. Önümüzde ki yıl içinde yeni yatırım kararlarımız var. Yeni illerde yeni şubeler daha açmayı planlıyoruz” dedi.
“KISMET BU YILA İMİŞ”
Afyonkarahisar’ı çok sevdiklerini, şehir insanını çok mütevazi bulduklarını söyleyen Kutlu şöyle konuştu: “Afyon bizim çok sevdiğimiz şehir insanını çok mütevazi bulduğumuz çok beğendiğimiz bir ilimiz. Uzun yıllardır 2013 yılından beri Afyon’da bir projeyi hayata geçirmeyi düşünüyorduk. Fakat yer problemimiz vardı. Afyon’da uygun yer bulamıyorduk. Sağ olsun bina sahibi Mehmet Bey yardımcı oldu. Dört yıldır yatırım planlarımızda Afyon vardı. Kısmet bu yıla imiş. Hayırlısı olsun diyoruz.” Mağaza Müdürü Musa Özlü, çalışanların tümünün Afyonlu olduklarını vurguladı. Cadde AVM’nin sürekli büyüyen bir şirket olduğuna dikkat çeken Özlü, Afyonkarahisar mağazası olarak en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını sözlerine ekledi.
SİYASİLER YALNIZ BIRAKMADI
Cadde AVM’nin açılış kurdelesini; AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, İGM Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Cadde Grup Şirketi Proje Müdürü Kenan Kutlu, Şirket Koordinatörü Turan Karakaya, Mağaza Müdürü Musa Özlü birlikte kesti. Açılış öncesi dua edilirken, açılışa özel indirimlerin dikkat çektiği mağazanın gezilmesiyle tören sona erdi. >> Burcu AYDIN’ın Özel haberi

Bakmadan Geçme