Çabuk ve Şahin'e taltif – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, il yöneticileri Doğan Şimşek, Bekir Özerdem ve Hamit Çakır, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin'e plaket verdi.MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, 'Bugün ikisi de birbirinden değerli başkanlarımız ile bir araya geldik. Heyetimize yaptığı çalışmalar ile ilgili raporlar sundular. Bizlerde gördük ki Belediye Başkanlarımız [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, il yöneticileri Doğan Şimşek, Bekir Özerdem ve Hamit Çakır, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin’e plaket verdi.
MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, “Bugün ikisi de birbirinden değerli başkanlarımız ile bir araya geldik. Heyetimize yaptığı çalışmalar ile ilgili raporlar sundular. Bizlerde gördük ki Belediye Başkanlarımız vatandaşa hizmet hususunda kendileri ile yarışa girmişler. Çok şükür ki ne bizlerin ne de kendilerinin başlarını öne eğdirmeden bu hak davasında gece gündüz çalıştılar. Biz kendilerinden ziyadesi ile memnunuz. Değerli başkanlarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme