• Haberler
  • Gündem
  • Çabuk: Frig Vadisi'ni tanıtacağız – Kocatepe Gazetesi

Çabuk: Frig Vadisi'ni tanıtacağız – Kocatepe Gazetesi

İhsaniye'nin gelişmesi ve güzelleşmesi adına çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Gündem programına konuk olarak Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir'in sorularını cevaplandırdı.'YOL KAT EDECEĞİMİZE İNANIYORUM'Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın İhsaniye'yi ziyaret ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Şaban Çabuk, 'Valimizin ilçemizi ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisiyle birlikte Frig Vadilerini gezdik. Buraların tanıtımı [&hellip]

İhsaniye’nin gelişmesi ve güzelleşmesi adına çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Gündem programına konuk olarak Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını cevaplandırdı.
“YOL KAT EDECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın İhsaniye’yi ziyaret ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Şaban Çabuk, “Valimizin ilçemizi ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisiyle birlikte Frig Vadilerini gezdik. Buraların tanıtımı ve gelişimi için kendisinin büyük gayretleri olduğunu gördüm. Frig Vadilerinin tanıtımı için hep birlikte çalışmalar yapacağız. Yol kat edeceğimize inanıyorum” dedi.
“YATIRIMCILAR ACELE ETSİN”
İhsaniye’nin şu sıralarda büyük bir şantiyeyi andırdığını söyleyen Çabuk, “Tüm yatırımcıları İhsaniye’ye davet ediyorum. İlçemize önce gelen kazanır. Bence yatırımcılarımız acele etsinler. Çünkü ilçemize yatırım yapanlar ilerisi için önemli bir yatırım yapmış olacaklar. İhsaniye’de güzel şeyler olmaya devam ediyor” diye konuştu.
27 AĞUSTOSTA
RAHVAN YARIŞI YAPILACAK
27 Ağustos 2017 Pazar günü bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Geleneksel Rahvan At Yarışları’na ev sahipliği yapacaklarını belirten Çabuk, “Zafer Haftası kutlamaları içerisinde bu organizasyonu yapacağız. Bu etkinliğimizi Kayıhan Belediyesi ile birlikte yapıyoruz. Frig Vadileri’nin tanıtımı adına bu etkinliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Etkinliğimize herkesi davet ediyorum” şeklinde konuştu.
ÇALTEPE’YE
İLGİ YOĞUN
Frig Vadileri Çaltepe Sosyal Tesisleri’nin yoğun bir ilgi gördüğünü belirten Çabuk şöyle konuştu: “Her geçen gün daha fazla kişiyi Çaltepe’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nin düzenlediği 3. Etkin Belediye Proje yarışmasında, Çaltepe Sosyal Tesisi ile Sosyal ve Ekonomik Projeler dalında üçüncü olduk. Bu ödülü ilçemize ve Afyonkarahisarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Bakmadan Geçme