• Haberler
  • Genel
  • By Çorbacı’dan AS’a jest – Kocatepe Gazetesi

By Çorbacı’dan AS’a jest – Kocatepe Gazetesi

By Çorbacı Restoranı Sahibi Metin Bağadır, Afyonkarahisarsporlu futbolculara, akşam yemeği verdi Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı duruma sessiz kalmayan By Çorbacı Restoranı Sahibi Metin Bağadır, futbolculara dün, bir akşam yemeği verdi. By Çorbacı Restoran'ın sahibi Metin Bağadır, Afyonkarahisarsporlu futbolculara ve teknik heyete dün sahibi olduğu mekanda bir akşam yemeği tertip etti. Afyonkarahisarspor’a herkesin gücü nispetinde destek [&hellip]

By Çorbacı'dan AS'a jest

By Çorbacı Restoranı Sahibi Metin Bağadır, Afyonkarahisarsporlu futbolculara, akşam yemeği verdi

Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı duruma sessiz kalmayan By Çorbacı Restoranı Sahibi Metin Bağadır, futbolculara dün, bir akşam yemeği verdi. By Çorbacı Restoran’ın sahibi Metin Bağadır, Afyonkarahisarsporlu futbolculara ve teknik heyete dün sahibi olduğu mekanda bir akşam yemeği tertip etti. Afyonkarahisarspor’a herkesin gücü nispetinde destek olması gerektiğini ifade eden Metin Bağadır, “Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu durumu basın yayın organlarından öğrendim ve çok üzüldüm. Ben de kendi çapımda kulübe destek vermek istedim. Bir akşam yemeği tertipledik. Gönül istiyorki herkes, bu kulübe gücü nispetinde destek çıksın. İnşallah kulübümüz içinde bulunduğu zor durumdan çıkar” dedi. (Kocatepe)

“Teşekkür ediyoruz”

Hafta sonu derbi maçta İscehisarspor ile karşılaşacak olan Afyonkarahisarsporlu futbolculara Metin Bağadır’ın sahibi olduğu By Çorbacı Restorant ta bir yemek vermesi teknik heyeti de mutlu etti. Son yıllarda kulübün içerisinde bulunduğu maddi imkansızlıklar nedeniyle oldukça zor günler geçiren ve iaşe sıkıntısı çeken Afyonkarahisarsporlu futbolculara By Çorbacı Restoran’ın sahibi Metin Bağadır, dün akşam yemek verdi. Yemeğe katılan Afyonkarahisarspor’un teknik heyeti ve futbolcular da işletmenin sahibi Metin Bağadır’a teşekkürde bulundu. Afyonkarahisarspor’un Antrenörlerinden Cemil Arslantaş, “Futbolcularımız bu zor koşullar altında mücadele ediyorlar. Bu jestten dolayı işletme sahibi Metin Bey’e teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Bizi unutmamış. Şu an sözün bittiği noktadayız. Herkesi bu futbolculara destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

“Bu futbolculara sahip çıkın”

Afyonkarahisarspor’un Takım Kaptanı Nihat Baştürk ise, “Takımımızda yer alan tüm futbolcu kardeşlerimiz elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışıyor. Bazen aç bazen tok yatıyor. Şu an tam anlamıyla hayatı öğreniyorlar. Bu futbolculara sahip çıksın Afyonlular. Metin Bey’e de bu güzel programın yapılması nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme