Buzdan tepe – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da kar temizleme çalışmaları sürdürülürken objektiflere ilginç görüntüler de yansıyor Afyonkarahisar’da Ocak ayından itibaren aralıklarla yağan kar, yolların kullanılmasında zorlukların yaşanmasına neden oldu. Birtakım yollarda kar eridikten sonra çökmeler meydana gelirken, birtakım yollar ise tam olarak temizlenmiş değil. Bu durum, objektiflere ilginç karalerin yansımasına neden oluyor. Vatandaş şaşırmadıObjektiflere Sultan Divân”i Mevlevihane Müzesi’ne çıkan Türbe Yokuşu’nda [&hellip]

Buzdan tepe

Afyonkarahisar’da kar temizleme çalışmaları sürdürülürken objektiflere ilginç görüntüler de yansıyor

Afyonkarahisar’da Ocak ayından itibaren aralıklarla yağan kar, yolların kullanılmasında zorlukların yaşanmasına neden oldu. Birtakım yollarda kar eridikten sonra çökmeler meydana gelirken, birtakım yollar ise tam olarak temizlenmiş değil. Bu durum, objektiflere ilginç karalerin yansımasına neden oluyor.
Vatandaş şaşırmadı
Objektiflere Sultan Divân”i Mevlevihane Müzesi’ne çıkan Türbe Yokuşu’nda ilginç karelerden biri yansıdı. Yoldaki kar temizlemesinin ardından semazen heykelinin bulunduğu parkın yan tarafına biriktirilen buz ve karlar, adeta küçük bir tepe oluşturdu. Vatandaşlar ise bu buz ve kardan tepeyi yadırgamadı.
Bozuk yol çilesi sürüyor
Objektiflere, bozulan yollar nedeniyle çukur ve su ile mücadale etmek zorunda kalan araçlar da takıldı. Şehrin çeşitli yerlerinde oluşan çukurlar, sürücüleri çileden çıkardı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme