• Haberler
  • Gündem
  • “Büyüme ilçelerle birlikte olur” – Kocatepe Gazetesi

“Büyüme ilçelerle birlikte olur” – Kocatepe Gazetesi

Vali Mustafa Tutulmaz, Dazkırı İlçesi’ndeki ticaret ve sanayi alanındaki durum hakkında bilgiler almak ve il merkezi ile koordineli hareket etmek üzere Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon OSB Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti.Toplantıda Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon OSB Müteşebbis Heyet üyeleri hazır bulundular.Toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz'a Dazkırı [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Dazkırı İlçesi’ndeki ticaret ve sanayi alanındaki durum hakkında bilgiler almak ve il merkezi ile koordineli hareket etmek üzere Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon OSB Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti.
Toplantıda Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon OSB Müteşebbis Heyet üyeleri hazır bulundular.
Toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz’a Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon Organize Sanayide faaliyet gösteren firmaların ticaret hacmi ile istek ve taleplerinin yanında, OSB Müteşebbis Heyeti olarak girişimcilere ve mevcut fabrika sahiplerine verilen hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Afyonkarahisar’ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Dazkırı İlçesi’nin de kalkınma ve büyüme adına yapılan çalışmaların takipçisi olduğunu belirten Vali Tutulmaz, bir ilin ancak ilçeleriyle birlikte güç kazanacağını, birlikte büyüyüp gelişeceğini ve böylece geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi. Konuşmaların ardından Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlandı.
Dazkırı OSB toplantısının ardından Vali Tutulmaz, Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Gammateks Tekstil Fabrikası, Uspar İplik Fabrikası ile Elif Mantar Üretim Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bakmadan Geçme