• Haberler
  • Spor
  • Büyüklerin şampiyonu Öğretmenevi oldu – Kocatepe Gazetesi

Büyüklerin şampiyonu Öğretmenevi oldu – Kocatepe Gazetesi

2015-2016 sezonu Büyük Erkekler Basketbol Ligi, oynanan final maçıyla tamamlandı. Gruplarını birinci tamamlayan Öğretmenevi GSK ve Sandıklıspor oynadıkları yarı final müsabakalarında başarılı olarak finale yükseldi. Öğretmenevi, Şanlıspor'u mağlup ederken, Sandıklıspor da Kocatepe Gençlikspor'u eleyerek finalde karşılaştı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. İlk yarıda karşılıklı sayılar bulan ekipler farkın açılmasına izin vermedi. [&hellip]

2015-2016 sezonu Büyük Erkekler Basketbol Ligi, oynanan final maçıyla tamamlandı. Gruplarını birinci tamamlayan Öğretmenevi GSK ve Sandıklıspor oynadıkları yarı final müsabakalarında başarılı olarak finale yükseldi. Öğretmenevi, Şanlıspor’u mağlup ederken, Sandıklıspor da Kocatepe Gençlikspor’u eleyerek finalde karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. İlk yarıda karşılıklı sayılar bulan ekipler farkın açılmasına izin vermedi. İlk yarının sonunda 33-31’lik skorla Öğretmenevi soyunma odasına üstün giren takım oldu. İkinci yarının ilk çeyreğinde iyi performans sergileyen Öğretmenevi’ne karşı Sandıklıspor çeyreği bulduğu iki sayı ile tamamladı. Dördüncü çeyreğin başında Sandıklıspor, kendini toplamayı başardı ve eşitliği yakaladı. Maçın son 4 dakikasında tekrar farkı artıran Öğretmenevi, 7 sayı fark oluşturarak maçı 64-57 kazandı.
Öğretmenevi kazandığı bu maçın ardından şampiyonluğunu ilan eden ekip oldu.
İkinci olan Sandıklıspor’a kupa ve madalyalarını Sandıklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bekir Sıtkı Önder takdim etti. Öğretmenevi Gençlikspor takımına kupa ve madalyalarını Öğretmenevi sporcusu olan Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz takdim etti.
Çok sevinçli olduğunu ifade eden Öğretmenevi Gençlikspor Başkanı Lokman Özkul, “Emeklerimizin karşılığını şampiyonluk ve kupasıyla almaktan dolayı rahat ve huzurluyuz. Takımımız tamamen gönüllü olarak, herhangi bir karşılık beklemeden amatör ruhlu oyunculardan oluşuyor. Hepsinin özveriyle mücadele ettiğini biliyoruz. Bu takımla birlikte bir sezonu beraber sevinç ve üzüntüler yaşadık fakat tümünde beraber olduk. Takımımla gurur duyuyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme