Büyük Zafer'in 96. yılını kutladılar

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı'nın aziz Türk Milleti ve şanlı Türk Ordusunun destansı mücadelesi sayesinde zafere dönüştüğü Büyük Zafer'in 96'ıncı yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunun yaşandığını kaydetti.Tutulmaz, tüm Afyonkarahisarlıların, şanlı Türk Ordusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayıp, büyük zaferi [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı’nın aziz Türk Milleti ve şanlı Türk Ordusunun destansı mücadelesi sayesinde zafere dönüştüğü Büyük Zafer’in 96’ıncı yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunun yaşandığını kaydetti.
Tutulmaz, tüm Afyonkarahisarlıların, şanlı Türk Ordusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayıp, büyük zaferi millete armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı kahramanlarını, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla andığını sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 30 Ağustos 1922 tarihinin, milletin şanlı ordu ile birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanı olduğunu belirtti. Çoban, “Bugün, bağımsızlık uğruna gösterdiğimiz azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 96. yılını coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bağımsızlık uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, Milletimizin ve tüm Afyonkarahisarlı hemşehrimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, CHP Milletvekili Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İGM Başkanı Salih Sel, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu adına Mustafa Arslan, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’de yayınladıkları mesajlarla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar.

Bakmadan Geçme