Büyük Zafer'i şanına yakışır kutlayacağız

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Zafer Haftası etkinliklerine katılım konusunda vatandaşlardan hassasiyet beklediklerini dile getirdi. 'HALKIMIZI TÜM ETKİNLİKLERE BEKLİYORUZ'Vali Mustafa Tutulmaz, yaklaşan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Türk Yıldızları gösterisinin önem taşıdığını kaydetti. Türk Yıldızları akrobasi timinin sunacağı gösterinin dünyada eşi benzeri olmadığını belirten Tutulmaz, 'Tüm halkımızı Zafer Haftası etkinliklerine, Türk Yıldızı gösterisine davet ediyoruz. Bunun yanında [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Zafer Haftası etkinliklerine katılım konusunda vatandaşlardan hassasiyet beklediklerini dile getirdi.

“HALKIMIZI TÜM ETKİNLİKLERE BEKLİYORUZ”
Vali Mustafa Tutulmaz, yaklaşan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Türk Yıldızları gösterisinin önem taşıdığını kaydetti. Türk Yıldızları akrobasi timinin sunacağı gösterinin dünyada eşi benzeri olmadığını belirten Tutulmaz, “Tüm halkımızı Zafer Haftası etkinliklerine, Türk Yıldızı gösterisine davet ediyoruz. Bunun yanında da Zafer Haftası’ndaki tüm etkinlikler geçmiş yıllarla paralel olmakla birlikte her etkinliğin ayrı bir özelliği var. Çeşitli sanatçılar sahne alırken ayrı mekânlarda sunumlar gerçekleştirilecek” dedi.
“ÜLKEMİZ VE AFYON AÇISINDAN ÖNEMLİ”
Vatandaşların geçen yıl Zafer Haftası kutlama etkinliklerine gitmeleri nedeniyle “bu yıl gitmeyelim” düşüncesine kapılmaması gerektiğini vurgulayan Vali Tutulmaz, “Muhakkak her etkinliğimize katılsınlar. Zafer Haftası Afyonkarahisar ve ülkemiz açısından önemli bir hafta. Bu haftayı şanına yakışır şekilde vatandaşımızın katkısı ile kutlamak istiyoruz” diye konuştu.
KÜÇÜK SIKINTILAR VAR
Milli Eğitim sınavları sonrasında ortaya çıkan tablo bakımından Afyonkarahisar’ın durumunu değerlendiren Vali Mustafa Tutulmaz, bu yıl orta öğretime geçişle ilgili bir uygulama yapıldığını, her ilde görülen küçük sıkıntıların Afyonkarahisar’da da yaşandığını kaydetti. Tutulmaz, “Söz konusu durumla ilgili Milli Eğitim Müdürümüzle görüşmelerde bulunduk. Ne tür önlemler alabiliriz, ne yaparız bunları tartıştık. 6 Ağustos Pazartesi (bugün) öğrencilerimizin ikinci bir nakil başvurusu olacak. Sorunların çözümü için çalışıyoruz, sıkıntıların aşılacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme