Büyük Zafer’i kutluyoruz – Kocatepe Gazetesi

VALİ TUTULMAZ TEBRİKLERİ KABUL EDECEKKocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda bugün sabah saat 09.00’da çelenek töreni yapılacak. Atatürk anıtına sırasıyla Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban çelenk sunacaklar. Saygı duruşu, saygı atışı sonrası İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erecek. Daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz makamında, protokol mensuplarının [&hellip]

VALİ TUTULMAZ TEBRİKLERİ KABUL EDECEK
Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda bugün sabah saat 09.00’da çelenek töreni yapılacak. Atatürk anıtına sırasıyla; Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban çelenk sunacaklar. Saygı duruşu, saygı atışı sonrası İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erecek. Daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz makamında, protokol mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul edecek. Ardından Zafertepe’deki Zafer Abidesine intikal edilecek.
ZAFERTEPE MÜZESİ GEZİLECEK
Kütahya sınırlarında düzenlenecek olan program dahilinde Zafertepe’deki tören alanında Zafertepe Abidesi’nde çelenek töreni saat 14.30’da başlayacak. Saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunup Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesinin ardından Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz bir konuşma yapacak. Bir subayın araziyi tanıtıp harekatı anlatmasının ardından Mehter Takımı eşliğinde Zafer Yürüyüşü başlayacak. Daha sonra tören katılımcıları Zafertepe Müzesi’ni gezecek.
BAKAN KASAPOĞLU TÖRENE KATILACAK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve protokol üyeleri saat 15.30’de başlayacak olan tören için alana geçecekler. Bakan Kasapoğlu, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından tören birlikleri denetlenerek halkın bayramı kutlanacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve şehitlerimiz için dua okunuacak. Daha sonra Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu birer konuşma yapacaklar. 12. Büyük Zafer koşusunda dereceye girenlere ödülleri verilecek. Halk oyunları gösterisinin ardından tören geçişi yapılacak. Program tiyatro gösterisi ile son bulacak.

Bakmadan Geçme