• Haberler
  • Gündem
  • Büyük Zafer milletimizin bağımsızlık ruhunu kanıtladı'

Büyük Zafer milletimizin bağımsızlık ruhunu kanıtladı'

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 101 yıl öncesinin zorlu koşullarına rağmen kazanılan Büyük Zafer'in, Türk Milletinin bağımsızlık ruhunu bir kez daha kanıtladığını belirtti.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Serteser mesajında şu ifadeleri kullandı: “Afyonkarahisar’da Kocatepe’de, 101 yıl önce başlayan Büyük Taarruz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının uyguladığı stratejiler; kahraman ordumuzun gösterdiği insanüstü gayretle zafere ulaşmıştır. 101 yıl öncesinin zorlu koşullarına rağmen kazandığımız Büyük Zafer, milletimizin bağımsızlık ruhunu bir kez daha kanıtlamış; mazlum milletlere de örnek olmuştur. Tarihin en kıymetli sayfaları arasında yerini alan Milli Mücadelemizi titizlikle sürdüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Büyük Zafer’de imzası olan komutan ve devlet büyüklerimizi, kahraman ordumuzun asil Mehmetçiklerini, geri hizmet görevlilerini, Milli Mücadele’ye fedakârca destek veren milletimizi, Milli Mücadele boyunca bu şanlı günlere tanıklık eden ve kamuoyunu bu yönde aydınlatan gazeteci ve yazarlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Bakmadan Geçme