Büyük Türkiye için evet patlamalı!

Yürüyüş 15 Nisan Cumartesi günü stadyum önünde AK Parti teşkilatları ve partililerin bir araya gelmesi ile başladı. Yürüyüş güzergâhı Ambaryolu Caddesi, Kurtuluş Caddesi istikametinde devam ederek Anıtpark önünde sonlandı. Yürüyüş sırasında vatandaşlara çiçek ve şeker dağıtımı yapıldı.HAYIRCILARI İKNA EDİNAnıtpark önünde tamamlanan yürüyüş sonrası ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. Afjet Afyonkarahisarspor'un şampiyonluğunu [&hellip]

Yürüyüş 15 Nisan Cumartesi günü stadyum önünde AK Parti teşkilatları ve partililerin bir araya gelmesi ile başladı. Yürüyüş güzergâhı Ambaryolu Caddesi, Kurtuluş Caddesi istikametinde devam ederek Anıtpark önünde sonlandı. Yürüyüş sırasında vatandaşlara çiçek ve şeker dağıtımı yapıldı.
HAYIRCILARI İKNA EDİN
Anıtpark önünde tamamlanan yürüyüş sonrası ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. Afjet Afyonkarahisarspor’un şampiyonluğunu kutlayan Yurdunuseven; “İnşallah Afjet Afyonkarahisarspor’u süper ligde de göreceğiz. 15 Nisan Cumartesi akşamı saat 18.00 itibariyle seçim yasakları başlayacak. ‘Daima Millet Kararımız Evet’ yürüyüşümüzde bu kadar yolu bizimle yürüyen katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti olarak bizimle 2001 yılından itibaren 15 yıldır bizlerle birlikte yürüyorsunuz. Ayaklarınıza sağlık. Gönlünüze sağlık. 16 Nisan tarihi itibariyle çok önemli bir halk oylamasına gireceğiz. Burada bulunmanız evet tercihinde bulunacağını gösteriyor. Ama sizlerden bir şey istirham ediyorum. Lütfen akşamdan sabaha en az beş tane hayırcı olduğunu zannettiğiniz arkadaş ve akrabanıza anlatın. Bu bir parti meselesi değildir. Bu bir devlet ve millet meselesidir. Bunu lütfen anlatın ve hayır düşüncesinde ki insanımızın da evet tercihinde bulunmasını sağlayın” dedi.
SANDIKLAR EVETLE PATLAYACAK
İl Genel Meclisi (İGM) ve Afjet Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Salih Sel, Afjet Afyonkarahisarspor’un şampiyonluğu gibi sandıkları evet tercihi ile patlatarak evet tercihinin şampiyon yapılacağını ifade etti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak için dolaşırken yöresel deyişle  “Başkanım o goley sen takımı şampiyon yap. İnşallah biz referandum da gerekeni yapacağız” denildiğini aktaran Sel; “İnşallah sandıkları patlatarak evet çıkartacağız. Çünkü istikbalimiz ve istikrarımız için mutlaka bunun çıkması lazım. Nerede fotoğraf verdiğimize iyi bakmamız lazım. Kimin yanında duruyoruz. Hayırcıları görüyoruz. FETÖ, PKK, Almanya, Avrupa, Hollanda aklınıza gelen Türkiye’nin ayağa kalkmasını istemeyen güçler hayır diyorlar. Biz neyin yanında yer aldığımıza çok iyi bakmamız lazım. Ben o yüzden hepinize inanıyor ve güveniyorum. İnşallah ikinci zaferimizi kutlayacağız” diye konuştu.
ALLAH BİZİ MUZAFFER EDECEK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İmam- Şafi’ye çok önemli bir konuda kararsız kalındığında ne yapılacağı sorusuna cevaben, “Düşman oklarının hangi istikametine yöneldiğine bakın” dediğini aktardı. Avrupa, PKK ve FETÖ’nün bir olup Türkiye’nin kalkınmasını istemediklerini belirten Çoban; “Abdülhamit Han hatıralarında, ‘Önemli bir konuda karar vereceğim zaman İngiltere, Fransa, Almanya Büyükelçilerini çağırıp onlara sorardım. Onlar ne diyorsa tersini yapardım. Biliyorum ki onlar bu ülkenin kalkınmasını, büyümesini, gelişmesini istemezler” diyor. İşte bizde onlara inat sandıkları evet tercihi ile patlatacağız. Dua edip, yalvarıp yakaralım. Duası kabul olacakların ve mazlumların hürmetine Allah inşallah bizi muzaffer edecektir” şeklinde konuştu.
İSTİKBAL İÇİN EVET
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, istiklal ve istikbal için evet tercihi kullanılmasının son derece önem arz ettiğini söyledi. Koalisyon hükümetlerinin olmadığı, erken seçimlerin hiç olmadığı, darbelerin hiç yaşanmadığı yeni anayasa değişikliğinin evet tercihi ile sağlanacağını sözlerine ekledi.
15 YILDA 11 SEÇİM KAZANILDI
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili büyük sürecin sonuna gelindiğini söyledi. Evet, tercihi noktasında büyük bir özveri ile çalışıldığını belirten Özkaya şöyle konuştu: “Özverili çalışmalar nedeniyle herkesten Allah tek tek ve ayrı ayrı razı olsun diyor teşekkür ediyoruz. CHP’liler her şeyi tek adama mı bırakacaks��nız dediler. Ya sizden bir adam çıkarabildiniz mi? İthal adayla seçime gitmediniz mi? İçlerinden bir yiğit adam, bir kahraman adam çıkmadığı için durum bu. Biz 15 yılda 11 seçim kazanmış yiğit bir adamın arkasından gidiyoruz. Allah’a hamd olsun. AK Partiye, Cumhuriyete ve sandıklara hep birlikte sahip çıkacağız”
14 YILDA
İSTİKRAR SAĞLANDI
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yürüyüş programının son konuşmasını yaptı. Dünya Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kurmaya karar verdiğinde Afyonkarahisar’ı seçtiğini belirten Eroğlu şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Afyon’u seçti. Çünkü Afyon şehitler ve efeler diyarı. Ayrıca büyük zaferin kazanıldığı Cumhuriyetin kurulduğu mübarek topraklar. Onun için de Allah yardım etti 14 yıldır Türkiye’de büyük istikrar var. Ama eski Türkiye’ye baktığımızda istikrarsız, çok seçim yapılan, IMF’ye borçlu, kalkınma da geri kalmış durumdaydık. Şimdi kahraman ordumuzun silah ve mühimmat ihtiyacının yüzde 75’ni biz karşılıyoruz. Nereden nereye. Şimdi Allah’a şükür uzayda bizde varız. Göktürk uydusu uzayda” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme