• Haberler
  • Genel
  • Büyük maç bugün 16.30’da – Kocatepe Gazetesi

Büyük maç bugün 16.30’da – Kocatepe Gazetesi

Salar Belediyespor ve İscehisarspor arasında oynanacak maç 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle 1 saat ileriye alındı. 15.30 olarak belirlenen maç saati İşçi Bayramı kutlamaları nedeniyle 16.30’da başlayacak Süper Amatör Ligin şampiyonunu belirlemek için oynanacak olan Salar Belediyespor ile İscehisarspor arasındaki maç yarın saat 16.30’da Atatürk Stadyumu’nda başlayacak. Kazananın şampiyonluğa ulaşacağı bu maçtan sonra yine kazanan [&hellip]

Büyük maç bugün 16.30'da

Salar Belediyespor ve İscehisarspor arasında oynanacak maç 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle 1 saat ileriye alındı. 15.30 olarak belirlenen maç saati İşçi Bayramı kutlamaları nedeniyle 16.30’da başlayacak

Süper Amatör Ligin şampiyonunu belirlemek için oynanacak olan Salar Belediyespor ile İscehisarspor arasındaki maç yarın saat 16.30’da Atatürk Stadyumu’nda başlayacak. Kazananın şampiyonluğa ulaşacağı bu maçtan sonra yine kazanan takım gelecek sezon Afyonkarahisar’ı AFJET Afyonspor’la birlikte Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek.
İLK MAÇ SALAR’DA 1-1’LE TAMAMLANMIŞTI
Süper Amatör Ligin 2. haftasında Salar’da karşılaşan Salar Belediyespor ve İscehisarspor, buldukları 1’er golle birbirlerine üstünlük sağlayamamıştı. Ligin ikinci yarısında 13. hafta da tekrar karşı karşıya gelen İscehisarspor ve Salar Belediyespor arasındaki maçta ise ekipler 2’şer gol buldu ve yine üstünlük sağlanamadı. Ligin 22 haftasında da puan olarak iki ekip birbirine üstünlük sağlayamadı ve iki ekip arasında Play-Off maçı oynanacak.
TEK MAÇ KAZANAN ŞAMPİYON
Salar Belediyespor ve İscehisarspor ekipleri oynadıkları maçlarda birbirlerine üstünlük sağlayamadığı için oyanancak olan Play-Off maçının normal süresi yine eşitlikle tamamlanırsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa şamipyonu penaltı atışları belirleyecek. Seri penaltı atışlarında da eşitlik olursa, eşitlik bozulana kadar penaltı atışları sürecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme