• Haberler
  • Gündem
  • Büyük İsrail’i önlemek için çözüm Milli Görüş’te

Büyük İsrail’i önlemek için çözüm Milli Görüş’te

Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri, Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yeniden Büyük Türkiye” başlıklı konferansa katıldı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ndeki konferansa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa ile çok sayıda davetli katıldı.ASIL HEDEF [&hellip]

Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri, Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yeniden Büyük Türkiye” başlıklı konferansa katıldı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ndeki konferansa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa ile çok sayıda davetli katıldı.
ASIL HEDEF BÜYÜK İSRAİL
Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun Büyük İsrail Projesi dahilinde karıştırılmaya çalışıldığına dikkat çeken Fatih Erbakan, “Siyonistler, Büyük İsrail Projesi’ne varmak için küçük Müslüman devletler planlıyorlar. Amerikan Başkanı Barack Obama, bir demecinde, İsrail’i kuranların değerlerini en iyi şekiylde yansıtarn bir devleti korumak ve kollamanın görevi olduğunu söylüyor. İsrail’i kuran temel değerler, Arz-ı Mevüd üzerinde Büyük İsrail’i kurmaktır. Dünya Siyonizmi’nin asıl hedefi Büyük İsrail olduğu için Türkiye’nin Güneydoğusu’nda yaşanan olayları yaşıyoruz” dedi.
JOHN KENNEDY’Yİ
SİYONİZM ÖLDÜRDÜ
Dünya Siyonizmi’nin ekonomik olarak da ülkelerle savaştığını hatırlatan Fatih Erbakan, “Dünya Siyonizmi, ekonomik olarak da savaş veriyor. Amerikan Merkez Bankası bastığı yeşil para olan dolarla, ülkeleri sömürüyor. Suudi Arabistan’a soruyor, bu sene ne kadar petrol ürettin? Ne kadar bu petrolün maliyeti? Bu parayı Amerikan Merkez Bankası’nda basıyor ve tüm petrolü alıyor. Getiriyor ülkelerin emeklerini, üretimlerinin hepsini alıp götürüyor. Amerikan Merkez Bankası’nın sahibi kim? 5 tane Siyonist bankerin kurduğu özel kurum, devlet bankası değil. Bu olaya karşı çıktığı için Kaddafi cezalandırıldı. Merhum Necmettin Erbakan Hoca, ‘Denk bütçe’ dediğinde, İran’la ticarette doları kullanmadığında Siyonistler uyandı ve 28 Şubat tiyatrosu sergilendi. Amerikan Başkanı John Kennedy, dolar basma yetkisini Amerikan Merkez Bankası’ndan Amerikan Hazinesi’ne aktardığı için sebebi henüz açıklanamayan bir suikaste kurban gitti” ifadelerini kullandı.
TEKNOLOJİYİ BİZ ÜRETMELİYİZ
Erbakan, Türk Milleti için çözüm önerilerini de şöyle sıraladı:
“Çözüm, milletimizin 1000 yıllık birimikini yansıtan Milli Görüş’tür. Türkiye’nin öncülüğünde 2 milyarlık İslâm Alemi bir araya toplanacak, D-8 projesi D-60 hâline gelecektir. Bundan başka sıkıntılarımızdan kurtulmanın yolu yoktur. Bu birlik sağlandığında 50 milyar dolarlık haraç vermekten kurtulacağız. Milli otomobil için bu işte en ileri giden Endonezya ve İran’la işbirliği yapılmalıdır. Kendiniz teknoloji üretmezseniz bir yere gelemezsiniz. Irak örneğinde olduğu gibi teknolojiler sizin aleyhinize kullanılabilir. Bunun yanında İslam ülkeleri NATO’su, İslam Ülkeleri Savunma Paktı’nın kurulması gerekir.”
ERBAKAN VAKFI NECMETTİN
HOCA GİBİ FAYDALI OLACAK
Erbakan Vakfı İl Başkanı Cemal Kargı da İslâm’ın nurunu mutlaka tamamlayacağını belirterek “Erbakan Vakfı, adından da anlaşılacağı gibi Necmettin Erbakan Hocamız gibi faydalı olacaktır. Siyonizmin karşısında bir kale, bir set olacaktır. Erbakan Vakfı, ülkemizde ve tüm dünyada hayrı yaygınlaştırmak için hak ve adalet için, adil bir dünyanın kurulması için çalışacaktır” dedi.       >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme