Büyük İhsaniye hedefi için çalışacağız

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İhsaniye Belediye Başkanlığı kazanan Şaban Çabuk, gerçekleştirilen törenle görevini eski Belediye Başkanı Halit Aşkar’dan devraldı. MHP’den İhsaniye Belediye Başkanı seçilen Şaban Çabuk, büyük İhsaniye hedefi için çalışacaklarını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, belediye önünde düzenlenen törende, çiçeklerle karşılandı. Dua edilmesi ve kurban kesiminin ardından makamına [&hellip]

Büyük İhsaniye hedefi için çalışacağız

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İhsaniye Belediye Başkanlığı kazanan Şaban Çabuk, gerçekleştirilen törenle görevini eski Belediye Başkanı Halit Aşkar’dan devraldı. MHP’den İhsaniye Belediye Başkanı seçilen Şaban Çabuk, büyük İhsaniye hedefi için çalışacaklarını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, belediye önünde düzenlenen törende, çiçeklerle karşılandı. Dua edilmesi ve kurban kesiminin ardından makamına geçen Çabuk görevi İhsaniye eski Belediye Başkanı Halit Aşkar’dan devir aldı.
“HİZMET BAYRAĞINI DAHA
İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ”
Çabuk vukuatsız bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Çok güzel bir seçim süreci oldu. Sıkıntısız vukuatsız bu süreci tamamladık. Artık bundan sonra önümüze bakıp halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz, biz teşkilatımızla kazandık. Teşkilatımıza, diğer partilerin adaylarına ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum. Belediyeyi bugüne kadar yönetmiş olan gelmiş geçmiş bütün belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerine de teşekkür borç biliyorum. Halit Aşkar ve ekibinden devir aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye götürmek için çalışacağız hedefimiz büyük İhsaniye, bu hedefe ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”
“SEÇİM DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURU”
Belediye Başkanlığı görevini MHP’li Çabuk’a teslim eden İhsaniye Belediyesi eski Başkanı Halit Aşkar ise, “Demokrasinin vazgeçilmez unsuru seçimdir. Mahalli seçimlerde ilçe halkımız Şaban Çabuk’a teveccüh gösterdi. Ben memnuniyetle hizmet bayrağını kendisine veriyorum, başarılı olması için duacıyım. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm meclis üyelerimizle birlikte imkanlarımız dahilinde elimizden geleni ilçemiz için yaptık. Şaban Başkanımızında hizmet bayarağını daha ileriye götüreceğinden eminim.” dedi.
“ÇATIYI ÇAKMAK BU
SEÇİMLERE NASİP OLDU”
Makamların hizmet için bir vesile olduğunu ifade eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, “Tarihi bir ana şahitlik ediyoruz. Kazanmak güzel bir şey kazanan ve görevi devreden arkadaşların birlik beraberlik içinde görevi devretmesi bizi mutlu etti. İhsaniye’de MHP’ye emek veren güç veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Her gelen bir çivi çakmıştır. Çatıyı çakmak bu seçimlere nasip oldu. Yeni seçilen tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum geçmişte hizmeti geçen Halit beye teşekkür ediyorum. İhsaniye hak etmiş olduğu noktada değil. Afyonkarahisar’ın İlçeleri içerisinde jeotermal bir zenginliği olmasına rağmen hak ettiği noktada değil, inşallah imkanlar doğrultusunda Şaban bey üzerine düşeni yapacaktır. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Başarıyı hep beraber yakalayacağız.”
“İHSANİYE HAK ETTİĞİ
KONUMDA DEĞİL”
İhsaniye’li vatandaşların bundan sonra MHP’li bir başkanın çalışmalarıyla hizmetle bulaşacaklarının altını çizen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, “MHP İhsaniye’de önceki dönemlerde belediye başkanlığına çok yaklaşmıştı ancak nasip bugüneymiş. İhsaniye İlçesi’nde vatandaşlarımız bundan sonra MHP’li bir başkanın çalışmalarıyla hizmetle bulaşacaklar. Şahsımda bu topraklarda doğup büyüdü. Kamu görevlisi olduğu dönemde çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile her kesimin takdirini kazanan hemşehrimizin Şaban Çabuk’un bu görevde koltuğunun hakkını vereceğinden endişemiz yoktur. İhsaniye’de birazda sahiplenme bilincini geliştirmek gerekiyor. İhsaniye ilçemiz hak ettiği konumunda değil. Afyonkarahisar’in geri kalmış ilçelerin önünde geliyor. Afyonkarahisar’da bunun önüne geçmek için hep birlikte siyasi görüş ne olursa olsun mevcut belediye başkanımıza destek vermemiz gerekiyor. Seçimlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İl teşkilatı olarak başkanımızın çalışmalarına destek olacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Akören’de de devir teslim yapıldı

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve beraberindekiler daha sonra 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası nüfusu 2 binin altında kalarak köy statüsüne dönüşen ancak belde de yapılan referandum sonrası İhsaniye İlçesine mahalle olarak bağlanan Akören beldesi’nin eski başkanı Seydi Kaya’yı ziyaret ettiler.
Kaya’ya hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Çabuk, “Akören beldemiz de artık mahallemiz oldu. Birlik beraberlik içinde çalışarak ayrım gözetmeden ötekileştirmeden İhsaniye’ye hizmet edeceğiz” dedi. Akören Belediye eski Başkanı İdris Kaya ise seçim sürecinin ardından halkın Şaban Çabuk’u tercih ettiğini ifade ederken Çabuk’a yeni görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme