• Haberler
  • Genel
  • “Büyük hedefi olan milletler, büyük destanlar yazar”

“Büyük hedefi olan milletler, büyük destanlar yazar”

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Büyük hedefi olan milletler büyük destanlar yazar büyük hedefi olmayan milletler, tarih sahnesinden silinir”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde Alkim İlköğretim Okulunun açılışını yapan Bakan Eroğlu, hitap ettiği öğrencilerden hedeflerini büyük tutmalarını istedi. Bakan Eroğlu, Türk gençlerinin dünyanın en zeki insanları olduğunu belirterek, şöyle konuşu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Türkiye olarak büyük hedeflerimiz var. [&hellip]

"Büyük hedefi olan milletler, büyük destanlar yazar"

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Büyük hedefi olan milletler büyük destanlar yazar; büyük hedefi olmayan milletler, tarih sahnesinden silinir”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde Alkim İlköğretim Okulunun açılışını yapan Bakan Eroğlu, hitap ettiği öğrencilerden hedeflerini büyük tutmalarını istedi.
Bakan Eroğlu, Türk gençlerinin dünyanın en zeki insanları olduğunu belirterek, şöyle konuşu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Türkiye olarak büyük hedeflerimiz var. 21. asır ‘Türk asrı’ olacak. Hedefimiz de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Türkiye’yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına yükseltmek. Hükümet olarak eğitime verdiğimiz önemi bir kez vurgulamak istiyorum. Milli Eğitim Bakanlığının bütçesi Türkiye’deki diğer bakanlıklardan büyük oldu. Ben dünyanın pek çok yerine gidiyorum, bizim vatandaşlarımız, gençlerimiz Amerika’nın gençlerinden, çocuklarından çok daha zeki ve kabiliyetlidir. Sizlere güveniyoruz. Okullarınız açıldığında kitaplarınız sıralarınızın üzerine konuyor. Şimdi Sayın Başbakanımız yeni bir proje başlattı. Artık sırtınızda kitap taşımayacaksınız. Ellerinize birer tane elektronik kitap verilecek. Bunlar da her öğrencimize her çocuğumuza teslim edilecek. Bunlar için de sizden para alınmayacak tamamen bedava olacak. Onun için sizlerden hedefinizi büyük tutmanızı istiyorum.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Okulun açılışını yapan Bakan Eroğlu, daha sonra partisinin Dazkırı seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Yüreğil beldesini de ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada toplanan vatandaşlardan da destek istedi. (AA)

Bakmadan Geçme