'Büyük Bir Gururla Kutluyoruz'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Başramı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefi doğrultusunda Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünü kutlamak hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın dönemine nasip olmuştur.

101’inci yılında da, büyük bir gurur ve heyecanla Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz. Cumhuriyetimizin banisi Gazi 1. Meclisimizin Birbirinden değerli üyelerini, Cumhuriyete geçişimizi sağlayan anayasa değişikliğini meclis kürsüsünden okuyan Afyonkarahisar milletvekili Katip Ruşen Eşref Bey’i, ‘On dört asır sonradır ki, ey arkadaşlar! Allah, yine böyle bir ilahi hükümet kurdurmak, ikinci bir mucizesini yaptırmak için en müntehap (seçkin), en büyük bir milleti intihab etmiştir (seçmiştir), bu millet Türk Milletidir!’ konuşmasıyla meclisi coşturan Şebinkarahisar milletvekili Mehmet Emin Yurdakul’u, ve elbette Cumhuriyete giden yolu açan İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle yâd ediyoruz” dedi. 

Şahin, mesajına şöyle devam etti:

“Cumhuriyetimizin 101’inci yılına erişmiş olmanın onurunu yaşarken, AK Parti olarak Türkiye Yüzyılı vizyonu ile, Türkiye'nin dört bir yanında ülkemizin hedeflerini gerçekleştiriyor; eğitimden sağlığa, teknolojiden enerjiye her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonu, daha güçlü, etkili ve daha müreffeh bir Türkiye inşa etmek için attığımız adımları ifade etmektedir.

Bu yolda Milli ve manevi  değerlerinden güç alarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "muasır medeniyetinin zirvesine çıkma hedefine kararlılıkla devam ettiriyoruz. Aziz Türk Miletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, Türkiye Yüzyılı'nda birlikte güzel başarılara imza atmayı temenni ediyoruz.”

Bakmadan Geçme