• Haberler
  • Genel
  • 'Bütün beldeleri kazanmak istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Bütün beldeleri kazanmak istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yerel seçimlerde merkeze bağlı bütün beldeleri kazanmak istediklerini söyledi AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, iftar yemeği düzenledi. Zeylan AVM'deki İftar yemeğine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sait Açba ve Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban [&hellip]

“Bütün beldeleri kazanmak istiyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yerel seçimlerde merkeze bağlı bütün beldeleri kazanmak istediklerini söyledi

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, iftar yemeği düzenledi. Zeylan AVM’deki İftar yemeğine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sait Açba ve Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve çok sayıda partili katıldı.
“OYLARIMIZI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yerel seçimlerde oy oranlarını artırmak istediklerini kaydetti. Eser, “AK Parti’nin hedefi, bir önceki seçimden daha fazla oy almaktır. Bu seçimlerde de hedefimiz oyumuzu artırmaktır. 14 beldemiz var, bunların 8 tanesi AK Partilidir. Bunun sayısını artırmak hatta tamamını almak istiyoruz. Seçimlere bugün olacakmış gibi hazırız. Hedefimiz, daha fazla belediyeyi AK Parti’ye kazandırmaktır” dedi.
AK PARTİ SEÇİME HAZIR
Eser, parti olarak seçimin her evresi için hazırlık yaptıklarını söyledi. Eser, şöyle konuştu:
“Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğine bugün teşkilatımızı davet ettik. İnşallah Ramazan’da siyaset, iftar yemeklerinde toplanıyor. Bundan sonra da seçimlerimiz yaklaştı, bütün hazırlıkları yapmış durumdayız. İnşallah bundan sonra seçim çalışmalarımızı hızlandıracağız, üye çalışmalarımızı hızlandıracağız.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme