Büşra Pekin Nasıl Ünlü Oldu?

Ünlü oyuncu Büşra Pekin oyunculuk kariyerine ilk ne zaman başladı? Hangi dizi ile oyunculuk basamaklarını çıkmaya başladı?

30 Haziran 1982 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Büşra Pekin, lise öğrenimini yurtdışında tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü bitirmiştir. 
2002 yılında “En Son Babalar Duyar” dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Pekin, dahan sonra “Hayat Bilgisi” dizisi ile kariyerine devam etmiştir. 2005 yılında BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar programında başrol oyuncusu ve senaryo yazarı olarak görev almıştır. Pekin, ÇGHB ile ünlenmiş olup daha sonra dizi ve film hayatına başlamıştır.
Çok Güzel Hareketler Bunlar ile oyunculuk hayatında daha da ünlenen Pekin, “Muhteşem Yüzyıl, İşler Güçler, Kardeş Payı gibi dizilerde rol almıştır. 
Büşra Pekin aynı zamanda Kutsal Damacana, Çok Film Hareketler Bunlar, Gişe Memuru, Kolonya Cumhuriyeti, Fırıncının Karısı, Bayi Toplantısı filmlerinde de başarılı oyunculuk kariyerinden söz ettirmiştir.
 

Bakmadan Geçme