Buruş gitti , Durmuş kadro dışı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor hafta sonu evinde oynayacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Bu önemli maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen AFJET Afyonspor'da geçtiğimiz günlerde Murathan Buruş takımdan ayrılmak istediğini belirtti. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor ile bir süredir görüşme içinde olan Murathan Yönetim Kurulu ile karşılıklı anlaşarak [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor hafta sonu evinde oynayacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Bu önemli maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen AFJET Afyonspor’da geçtiğimiz günlerde Murathan Buruş takımdan ayrılmak istediğini belirtti. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor ile bir süredir görüşme içinde olan Murathan Yönetim Kurulu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetti ve gitti.
Mersin İdman Yurdu maçında yaptığı kusurlu hareket sonrasında Uğur Durmuş’a ise 5 bin lira ceza verilirken ayrıca sınırsız da kadro dışı bırakıldı. Takım bulması halinde Uğur’un da ayrılması bekleniyor.

Bakmadan Geçme