'Bursluluk sınavı 12-13 Ocak tarihlerinde'

Afyon Doğa Koleji Ortaokul Müdürü Deniz Dikbaş Gün FM'de yayınlanan Gündem programına katıldı. 12-13 Ocak tarihlerinde bursluluk sınavı düzenlediklerini ve başvuruların Doğa Koleji'nin internet sitesinden yapılabileceğini kaydeden Dikbaş, 'Doğa Koleji öğrencilerimizin başarılarını yüzde yüze varan bursluluk oranıyla ödüllendiriyor. Ayrıcalıklı bir eğitimle tanışmak isteyen 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11.sınıf öğrencileri düzenleyeceğimiz bursluluk [&hellip]

Afyon Doğa Koleji Ortaokul Müdürü Deniz Dikbaş Gün FM’de yayınlanan Gündem programına katıldı. 12-13 Ocak tarihlerinde bursluluk sınavı düzenlediklerini ve başvuruların Doğa Koleji’nin internet sitesinden yapılabileceğini kaydeden Dikbaş, “Doğa Koleji öğrencilerimizin başarılarını yüzde yüze varan bursluluk oranıyla ödüllendiriyor. Ayrıcalıklı bir eğitimle tanışmak isteyen 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11.sınıf öğrencileri düzenleyeceğimiz bursluluk sınavına katılabilirler. Sınav 12-13 tarihlerinde düzenlenecek. Bursluluk sınavının sonuçlarına göre başarılı öğrenciler yüzde yüze varan eğitim bursundan yararlanacaklar. Başvurmak isteyenler Doğa Koleji’nin internet sitesinden başvurularını yapabilirler.” dedi.
“DOĞA KOLEJİ ÖRNEK
BİR EĞİTİM MARKASI”
Doğa Koleji’nin dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlarken, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirdiğini belirten Dikbaş, “Eğitim kalitesi, akademik, sportif ve sosyal başarılarımızın yanında geliştirdiğimiz yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye’deki eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katıyor. Doğa Koleji, bugün, ürettiği eğitim modelleriyle dünyada birçok kurumun örnek aldığı bir eğitim markası. Doğa Koleji’ni  diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği; eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modelleri hayata geçirmesidir. Bu farkındalıkla hareket ederek ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan, donanımlı, araştırmacı ve dünya ile entegre nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Bizler dünyayı iyi yetişmiş çocuklar değiştirecek diyoruz. Bunu gerçekleştirmek için eğitimlerimize devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme