• Haberler
  • Spor
  • Bursaspor çalışmalara bugün başlayacak – Kocatepe Gazetesi

Bursaspor çalışmalara bugün başlayacak – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor futbol takımı Afyonkarahisar'ı kamp merkezi olarak seçen takımlar arasında yer alıyor. Bugün sabah saat 10.00'da Afyonkarahisar'a gelecek Bursaspor kamp süresince kalacağı Afyon Güral Termal Otel'e yerleşecek. Afyonkarahisar'da hizmete sunulan Kocatepe Spor Kompleksi'nde bulanan 14 futbol sahasında çalışmalarını sürdürecek olan Bursaspor ikinci etap kampında da [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor futbol takımı Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen takımlar arasında yer alıyor. Bugün sabah saat 10.00’da Afyonkarahisar’a gelecek Bursaspor kamp süresince kalacağı Afyon Güral Termal Otel’e yerleşecek. Afyonkarahisar’da hizmete sunulan Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulanan 14 futbol sahasında çalışmalarını sürdürecek olan Bursaspor ikinci etap kampında da hazırlık maçlarına çıkacak.
Avusturya kampının iptal edilmesi sonrasında ikinci etap kampını da Afyon-karahisar’da yapacaklarını söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Kampımız 2 aşamalı olsun ve Afyon ile Avusturya‘da gerçekleşsin diyorduk ama olmadı. Bu kararı alan tamamen benim tabii ama mesela ilk otobüs sıkıntısı yaşandı. Sonra oradaki yolculuk planlamalarıyla ilgili sıkıntı yaşadık. Maç mesafeleri de çok uzun oldu. En son hiç beklemediğim ekonomik problem çıktı. Oturduk düşündük Afyon’a karar verdik” dedi.  >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Badji, kampa Afyon’da  dahil olacak

Bursaspor’un her konuda anlaşma sağladığı Stephane Badji, direkt  olarak Afyon kampına katılacak

olay.com.tr’nin haberine göre Bursaspor; Anderlecht kulübü oyuncularından Staphane Badji ile her konuda anlaşma sağladı. Gerek kulübü Anderlecht gerekse oyuncuyla anlaşan yeşil beyazlıların, transferi de resmen açıklaması bekleniyor.
Teknik Direktör Samet Aybaba’nın kampa katılmasını istediği tecrübeli orta saha oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme yapılacak.
Ayrıca Anderlechtli Badji geçen sezon Kayserispor’da kiralık olarak forma giymişti.

Bakmadan Geçme