• Haberler
  • Genel
  • Bursalılar, Sandıklı'yı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Bursalılar, Sandıklı'yı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Bursa İl Dernekleri Federasyonu üyeleri, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti Bursa İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, “BİLDEF olarak Afyonkarahisar ili ve ilçelerine ziyaretler düzenliyoruz. Bu sefer ki ziyaretlerimizin durağı Afyonkarahisarın en büyük ilçesi Sandıklı oldu. Sağolsun Başkan Mustafa Çöl bizi en iyi şekilde ağırladı, kendisi ile tanışmaktan şahsım ve BİLDEF derneğimizadına [&hellip]

Bursalılar, Sandıklı’yı ziyaret etti

Bursa İl Dernekleri Federasyonu üyeleri, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti

Bursa İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, “BİLDEF olarak Afyonkarahisar ili ve ilçelerine ziyaretler düzenliyoruz. Bu sefer ki ziyaretlerimizin durağı Afyonkarahisarın en büyük ilçesi Sandıklı oldu. Sağolsun Başkan Mustafa Çöl bizi en iyi şekilde ağırladı, kendisi ile tanışmaktan şahsım ve BİLDEF derneğimizadına ziyadesi ile memnun olduk, kendilerine bu bağlamda teşekkür ediyoruz” dedi.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl de”BİLDEF Derneğine ve Başkanı Mustafa Dursun’a yapmış oldukları bu nezaket ziyareti için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da ikili ilişkilerimizin devam edeceğini umuyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyarete Recep Yıldırım, Yusuf Ateş, Ramazan Er, Ramazan Kılınç, Mustafa Dursun, Hüseyin Görgülü, Veysel Topaloğlu, Ali Bozkurt, Ahmet Arslan, Maşallah Kocaman, Oğuz Yıldırım, Dursun Çetin, Halim Konuk, Gülsüm Anafarta, Sevgül Üstün, Yıldıray Yaka, Bilal Kavaaltı, Onur Hanifi Arslan, Mehmet Demirci, Boybeyi Çelik katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme