• Haberler
  • Spor
  • Bursa'dan video skandalı – Kocatepe Gazetesi

Bursa'dan video skandalı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyonspor Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda Samsun Büyükşehir Belediye Anakent'e konuk olacak. Daha önce oynanan Bursaspor Durmazlar Afyon Belediyespor maçında çıkan olaylar için Federasyon yetkilileri maçın görüntülerini izledi. Görüntülerde eksik olduğunu anlayan Federasyon yetkilileri Bursaspor Durmazları bu maç için tekrar Disiplin Kurulu'na sevk etti. Maçtan sonra toplanan Disiplin Kurulu Bursaspor'a 1 [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyonspor Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’e konuk olacak. Daha önce oynanan Bursaspor Durmazlar Afyon Belediyespor maçında çıkan olaylar için Federasyon yetkilileri maçın görüntülerini izledi. Görüntülerde eksik olduğunu anlayan Federasyon yetkilileri Bursaspor Durmazları bu maç için tekrar Disiplin Kurulu’na sevk etti. Maçtan sonra toplanan Disiplin Kurulu Bursaspor’a 1 maç seyircisiz oynama ve 12 bin lira para cezası vermişti. Bursa’nın görüntü skandalının ardından Disiplin Kurulu bu kez de Bursa’ya ihtar cezası verdi.
Disiplin Kurulu’nun Bursaspor Durmazlar’ın eksik görüntü skandalı sonrasında verdiği kararda, “Bursaspor Kulübü’nün, 21.01.2017 tarihinde Bursa’da oynanan Bursaspor Durmazlar-Afyon Belediye Spor Kulübü TBL müsabakasına ait video kaydının, yönergelere aykırı olarak TBF’ye ait FTP adresine eksik yüklenmesi sebebiyle Sözleşmeli Basketbol Ligleri Yönetim Esasları Yönergesi’nin 54. maddesi ile Basketbol Disiplin Yönergesi’nin 11.1. ve 19.1. maddeleri gereğince ihtar cezası ile cezalandırılmasına, oybirliği ile karar verildi” ifadesine yer verildi.

Bakmadan Geçme