Burs başvuruları başladı – Kocatepe Gazetesi

Başvuruların Yeni Belediye İş Merkezinin 5. Katındaki SANJET A.Ş. Muhasebe birimine 3-28 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılabileceğini kaydeden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 'Burslardan bu sene geçen yıldan daha fazla öğrenci kardeşimizin faydalanabilecek. Üniversite öğrencilerimiz geleceklerini belirlerken bizde onlara destek olmak için başlattığımız projenin 4. yılına gelmekten dolayı çok mutluyuz. Bu yıl geçen yıllardan daha [&hellip]

Başvuruların Yeni Belediye İş Merkezinin 5. Katındaki SANJET A.Ş. Muhasebe birimine 3-28 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılabileceğini kaydeden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Burslardan bu sene geçen yıldan daha fazla öğrenci kardeşimizin faydalanabilecek. Üniversite öğrencilerimiz geleceklerini belirlerken bizde onlara destek olmak için başlattığımız projenin 4. yılına gelmekten dolayı çok mutluyuz. Bu yıl geçen yıllardan daha fazla öğrencimize burs verecek olmanın heyecanını ve gururunu duymaktayız. Öğrenci kardeşlerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Başvuru için istenilen belgeler ise şöyle; Burs başvuru bilgi formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, ÖSYM sonuç belgesi, kayıt yaptırdığı üniversiteden alınan öğrenci belgesi, ikamet adresi yazılı aile nüfus kayıt örneği (Nüfus idaresinden alınacak), halen okuyan öğrenciler için not dökümü.

Bakmadan Geçme