• Haberler
  • Siyaset
  • Burcu Köksal: Cumhuriyet’in aydınlarının yolundayız

Burcu Köksal: Cumhuriyet’in aydınlarının yolundayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, 31 Ocak 1990’da öldürülen Muammer Aksoy ile 1 Şubat 1979’da öldürülen Abdi İpekçi’yi anmak için mesaj yayınladı.Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Muammer Aksoy da Abdi İpekçi de Atatürkçü oldukları için suikaste kurban gitmişlerdir. Aksoy’un da İpekçi’nin de fikirleri bugün yaşamakta, gençlerimiz Atatürkçü aydınların fikirlerini öğrendikçe Atatürk’e hayranlık [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, 31 Ocak 1990’da öldürülen Muammer Aksoy ile 1 Şubat 1979’da öldürülen Abdi İpekçi’yi anmak için mesaj yayınladı.
Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Muammer Aksoy da Abdi İpekçi de Atatürkçü oldukları için suikaste kurban gitmişlerdir. Aksoy’un da İpekçi’nin de fikirleri bugün yaşamakta, gençlerimiz Atatürkçü aydınların fikirlerini öğrendikçe Atatürk’e hayranlık duymaktadır. Biz ne olursa olsun Cumhuriyet aydınlarının yolundayız, Atatürk ilkelerinden taviz vermez bir şekilde halkın iktidarını kurmak için çalışıyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme