Burcu: Kocatepe, 54 yıldır çizgisini koruyor

Gazeteniz Kocatepe'nin 54'ncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Basın Yayın ve Enformasyon Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu ve beraberindekiler gazete mensuplarını ziyaret etti.'CAMİA ADINA KOCATEPE'YETEŞEKKÜR EDERİZ'Kutlama ziyaretinde Afyonkarahisar basınına yönelik değerlendirme de bulunan İl Müdürü Şerife Münire Burcu, il basının gerçek anlamda iyi olduğunu söyledi. Afyonkarahisar'da ki gazetelerin güçlü ve iyi olduğunu belirten Burcu, 'Kocatepe Gazetesi [&hellip]

Gazeteniz Kocatepe’nin 54’ncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Basın Yayın ve Enformasyon Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu ve beraberindekiler gazete mensuplarını ziyaret etti.
“CAMİA ADINA KOCATEPE’YE
TEŞEKKÜR EDERİZ”
Kutlama ziyaretinde Afyonkarahisar basınına yönelik değerlendirme de bulunan İl Müdürü Şerife Münire Burcu, il basının gerçek anlamda iyi olduğunu söyledi. Afyonkarahisar’da ki gazetelerin güçlü ve iyi olduğunu belirten Burcu, “Kocatepe Gazetesi gerçek anlamda farklı. Kocatepe Gazetesi her zaman yerini ve tavrını koruyor. Bizim gözlemimiz kadar bahsedilen de böyle. Bilemediğimiz eskiyi ve maziye anlatanlar da bunu ifade ediyor. Halkın, vatandaşların bu konuda ve sizlerle ilgili benzer çok güzel anlatımları var. 54 yıl boyunca hiç çizgi bozulmamış, herkesin güvendiği hem haberleriniz hem de kişiliğinizle süre gelen bir yapı var. Camia adına bunu devam ettirdiğiniz için teşekkür ederiz. Afyonkarahisar basınına katkınız bu yönüyle de çok önemli. Mesleğe kişi yetiştirmede Kocatepe de bir okul görevi görüyor. Kocatepe’nin herkesin gönlünde ve bizde de güzel bir yeri var.” dedi.
BYEGM MÜDÜRÜ VE PERSONELİNDEN ÇİÇEKLİ KUTLAMA
Güzel dilekleri için İl Müdürü Şerife Münire Burcu’ya teşekkür eden Sezer Küçükkurt, “Allah bundan sonra da bizleri mahcup etmez inşallah” diyerek, “En büyük zenginliğimiz itibarımız” diye konuştu.
Ziyarette Basın Yayın ve Enformasyon Afyonkarahisar İl Müdürlüğü çalışanlarından Burcu Yitik ve Halil Doğu’nun yanı sıra Kocatepe Gazetesi’nin kurucu kadrosunda yer alan, eski muhabiri ve yazarlarından Ali İhsan Küçükkurt, gazetenin sahibi Sezer Küçükkurt, muhabir ve köşe yazarı Burcu Aydın da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme