“Buraya güzel bir tesis yapmışlar”

İkinci kamp dönemine Afyonkarahisar’da başlayan PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Afyonkarahisar’da ilk defa kamp yaptıklarını ve tesislerin çok güzel olduğunu belirtti İki farklı grupta antrenman çalışmalarına başlayan Kardemir Karabükspor, kondisyon çalışmasının ardından ofsayt taktik çalışması yaptı. Çalışmalarını yarı sahada top kapma çalışması ile sürdüren Karabükspor, ikiye bölünerek kendi arasında maç [&hellip]

"Buraya güzel bir tesis yapmışlar"

İkinci kamp dönemine Afyonkarahisar’da başlayan PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Afyonkarahisar’da ilk defa kamp yaptıklarını ve tesislerin çok güzel olduğunu belirtti

İki farklı grupta antrenman çalışmalarına başlayan Kardemir Karabükspor, kondisyon çalışmasının ardından ofsayt taktik çalışması yaptı. Çalışmalarını yarı sahada top kapma çalışması ile sürdüren Karabükspor, ikiye bölünerek kendi arasında maç yaptı.
Hazırlık döneminin ikinci kampı olan Afyonkarahisar kampının önceki gün başladığını vurgulayan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, takımın ilk kampının Esentepe’de yapıldığını hatırlattı. Sıcakta çalışmanın zor olduğunu kaydeden Kalpar, “İlk defa Afyonkarahisar’da kamp yapıyoruz. Buraya güzel bir tesis yapmışlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden dünya kadar takım geliyor. Buranın tek bir sıkıntısı var çok sıcak. Sıcakta çalışma kolay olmuyor” şeklinde konuştu.
Kardemir Karabükspor’un hedefinin Süper Lig olduğunu belirten Kalpar, “İkinci kampı iyi geçirmek istiyoruz. Burada bir sürü maçlar yapılacak. Bizlerde güzel bir kamp süresini perçinlemiş olacağız. Bizim düşüncemiz Karademir Karabükspor olarak, tekrar üst lige çıkmaktır. Bunun için iyi çalışıyoruz. En iyi şekilde çalışıp hazır olmak istiyoruz. Daha da iyi olacağını düşünüyoruz. Burada daha çok ikinci kamplarda taktik ağırlıklı çalışacağız.”dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme