• Haberler
  • Genel
  • Burası Sandıklı, burada liderin sözü geçer

Burası Sandıklı, burada liderin sözü geçer

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’da şampiyonluk yarışı veren Sandıklı Belediyespor, dün grubun en güçlü ekiplerinden birisi olarak gösterilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u 2-1'lik skorla devirerek averaj fazlasıyla liderliğin sahibi oldu Dün kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Sandıklı Belediyespor, raki-bini 2-1’lik skorla devirerek liderliğin de sahibi oldu. Sandıklı İlçe Stadyumu’nda 5 bin civarında taraftarının desteğini [&hellip]

Burası Sandıklı, burada liderin sözü geçer

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’da şampiyonluk yarışı veren Sandıklı Belediyespor, dün grubun en güçlü ekiplerinden birisi olarak gösterilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla devirerek averaj fazlasıyla liderliğin sahibi oldu

Dün kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Sandıklı Belediyespor, raki-bini 2-1’lik skorla devirerek liderliğin de sahibi oldu. Sandıklı İlçe Stadyumu’nda 5 bin civarında taraftarının desteğini alarak rakibinin karşısına çıkan Sandıklı Belediyespor çok iyi bir oyun sergileyerek maçtan üç puanı deyim yerindeyse söke söke aldı. 41’inci dakikada Semih’in golüyle 1-0 üstünlüğü ele geçiren Sandıklı Belediyespor, 44’üncü dakikada raki-binin penaltı golüne engel olamadı. İlk devreyi 1-1’lik eşitlikle kapatan Sandıklı Belediyespor, ikinci devrede rakibine karşı yine çok üstün bir oyun sergiledi. Penaltı pozisyonunda Yücel’in kırmızı kart görmesiyle ikinci yarıda 10 kişi mücadele eden Kırmızı Şimşekler, sonradan oyuna giren Durmuş’la ileri uçta etkili olmaya çalıştı. Sandıklı’nın yedek golcüsü Durmuş Erol, 73’te de fırsatçılığını konuşturdu ve takımını Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında 2-1’lik üstünlüğe taşıyan golü attı. Maçın son dakikalarına doğru Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, gol için bastırsa da Sandıklı Belediyesporlu futbolcuların üstün oyunu Diyarbakır’ın Afyon’dan golle gitmesine engel oldu. Sandıklı Belediyespor, rakiplerinin de puan kaybetmesiyle averjla da olsa liderlik koltuğuna oturdu.

Sandıklı’nın yolu 2. Lig

Sandıklı Belediyespor, dün kendi evinde karşılaştığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u devirerek ligdeki gücünü bir kez daha gösterdi. Daha önce de zirve yarışı veren Manavgat ve İnegölspor’u yenmeyi başaran Sandıklı Belediyespor, yine grubun en güçlü takımlarından birisi olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında çok iyi bir oyun sergileyip üç puanı hanesine yazdırmayı başardı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Sandıklı Belediyespor, sahasında konuk ettiği Diyarbakır Büyükşehir Belediye-spor’u 2-1 mağlup etti.
7’nci dakikada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, korner vuruşu kazandı. Erhan, Sandıklı ceza sahasında topa yükselerek dokundu, top çok az farkla yandan auta çıktı.
15’inci dakikada sağdan gelişen Sandıklı Belediyespor atağında Onur’un kaleye gönderdiği topu kaleci güçlükle kornere çeldi.
19’uncu dakikada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sağdan hızlı bir atak geliştirdi. Muhammet, bu atakta sağ kanattan kendi topunda ceza sahası giri-şinde topa çok sert vurdu top yan ağlarda kaldı.
22’nci dakikada Muhammet’in vuruşunda kaleci Hamdi Tevfik gole izin vermedi.
41’inci dakikada Mehmet Şıralı’nın pasında ceza sahası dışından topla buluşan Semih, rakiplerini geçip önünü boşaltarak yerden çok sert vurdu. Top kalecinin sağından ağlarla buluştu. 1-0
44’üncü dakikada ani gelişen atakta Muhammet, ceza alanı içerisinde Yücel tarafından düşürüldü. Hakem Yücel’i kırmızı kartla oyundan atarken, penaltı atışını Hakan gole çevirdi: 1-1. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda Durmuş
galibiyeti getirdi
61’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına Serdar Ümit Deniz geçti. Serdar’ın Diyarbakır kalesi önüne gönderdiği topu, Diyarbakır kalecisi elinden kaçırdı, Yusuf Orhan’la kalecinin arasında kalan topa kaleci Aziz, göğsüyle müdahalae ederek topu uzaklaştırdı.
70’inci dakikada Sandıklı Belediyespor atağında ceza sahasında topla buluşan Hasan Hüseyin Mercan, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Hasan Hüseyin’in vuruşunu kaleci Abdülaziz göğsüyle uzaklaştırdı.
73’üncü dakikada Sandıklı Belediyespor atağında Semih, ileriye koşu yapan Durmuş’a şık bir ara pası çıkardı. Durmuş, kazandığı topla kaleciyle karşı karşıya kaldı. Durmuş, şık bir vuruşla topu kalecinin ayaklarının arasından geçirerek topu filelere göndermek istedi. Ancak top kalecinin ayaklarının arasından geçerken temas edip hızını kaybetti. Durmuş bir kez daha topa dokunarak filelerle buluşturdu. 2-1
90’ıncı dakikada ani gelişen konuk takım atağında Mustafa’nın sert şutunda kaleci Hamdi Tevfik gole izin vermedi.
90+3’te Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un kullandığı köşe atışında Kamil topu kaleye gönderdi. Kaleciyi geçen topu Semih gol çizgisinden çıkardı.
Sandıklı Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Sandıklı Belediyespor, bu sonuçla averaj üstünlüğüyle liderliğin sahibi oldu.

Diyarbakırlı futbolcular sürekli tahrik etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular maç boyunca gerek Sandıklı Belediyesporlu futbolcuları gerekse taraftarları sürekli olarak tahrik etti. Sandıklı Belediyesporlu futbolcularla maç içerisinde sık sık tartışan futbolcular maç sonunda da yaptıkları sözlü ve fiili hareketlerden dolayı taraftarların büyük tepkisini çektiler. Özellikle kaleci Aziz, maç içerisinde durum 2-1’ken açık tribünde oturan taraftarlara yaptığı zafer işaretiyle büyük tepki çekti. Maç sonunda futbolcuların bu tahriklerine daha fazla dayanamayan Sandıklı Belediyesporlu futbolcularda rakipleriyle tartıştı. Taraftarlar da yine ‘Burası Türkiye, Şehitler ölmez vatan bölünmez’ şeklinde tezahüratlarda bulundular.

Haberler ve Fotoğraflar : R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme