Burak Özçivit Kuruluş Osman Kaç Para Alıyor?

Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinden ne kadar kazanıyor? Başarılı oyuncu, reklam projeleri ve yurt dışı etkinliklerinden ne kadar gelir elde ediyor? Özçivit'in kazancıyla ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Eşi Fahriye Evcen ile birlikte hem Türkiye'de hem de yurt dışında kariyerini başarıyla sürdüren Burak Özçivit, özellikle Kuruluş Osman dizisi sayesinde kazancını artırmaya devam ediyor. Oyuncunun yurt dışı projelerinde yer almasının yanı sıra, reklam anlaşmaları ve dizideki rolüyle elde ettiği gelir büyük ilgi görüyor.

Burak Özçivit Kuruluş Osman Kaç Para Alıyor?

Başarılı oyuncu Burak Özçivit, ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisindeki performansıyla adından söz ettirirken, aldığı ücret de merak konusu oldu. Edinilen bilgilere göre Burak Özçivit, dizi için bölüm başına 750 bin TL kazanıyor. Dizi, ayda ortalama 4 bölüm çekildiği için Özçivit’in aylık kazancı 3 milyon TL’ye ulaşıyor.

Sadece dizi oyunculuğu ile değil, reklam projeleriyle de büyük kazançlar elde eden Burak Özçivit, geçtiğimiz yıl anlaştığı bir reklam filmi için tam 80 milyon TL ücret aldı. Burak Özçivit’in, özellikle Arap ülkelerinde geniş bir hayran kitlesi bulunuyor ve bu da ona önemli yurt dışı projeleri kazandırıyor. Yurt dışındaki etkinliklere katılımı için yaklaşık 3 milyon TL (100 bin Dolar) talep eden Burak Özçivit, reklam ve dizi projelerinin yanı sıra gayrimenkul yatırımlarıyla da dikkat çekiyor.

Bakmadan Geçme