Burak Özçivit Hangi Burç?

Ünlü oyuncu ve model Burak Özçivit'in kariyeri ve biyografisinden sonra internette en çok araştırılanlar arasında yer alan Burak Özçivit hangi burç? Sorusu oldu. Peki, Burak Özçivit hangi burç?

Best Model of The World’e katılan Özçivit dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Peki, Burak Özçivit Kimdir? Burak Özçivit hangi burç? Gelin birlikte öğrenelim…

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Burak Özçivit, 2000 yılında Kazım İşmen Lisesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümünde eğitim gördü. 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında “Gelecek Vadeden seçildi. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başladı. 2005’te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılarak Best Model of Turkey seçildi. Best Model of The World’e katılan Özçivit, dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi. İlk oyunculuk deneyimini, Zoraki Koca adlı dizide Ömer karakterini canlandırarak gerçekleştiren Burak Özçivit, 2007 yılında Musallat adlı sinema filminde Suat karakterini canlandırdı. 2008 yılında Baba Ocağı adlı dizide Güven karakterini oynayan Özçivit, Gossip Girl’den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin rolünü oynadı. 2011-2013 yılları arasında kariyerinin ilk 2 ödülünü kazandığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu Bali Bey karakteri ile dikkat topladı. 2013 yılında Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından aşk, dram ve komedi uyarlaması Çalıkuşu’nda gerçek hayattaki eşi Fahriye Evcen Özçivit’le birlikte oynayarak Dr. Kamran rolünü oynadı. Özçivit bu rolüyle 4 ödül daha kazandı. Eşi Fahriye Evcen Özçivit’le Aşk Sana Benzer filminde de rol aldı. Burak Özçivit, Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül ile birlikte Kemal Soydere rolünü oynadı. Emmy ödülü alan, 110 ülkede yayınlanmış ve 50 dile çevrilmiş bu dizi, Burak Özçivit’in Türkiye’de ve uluslararası alanda popüler kıldı. 2016 yılında şarkıcı ve oyuncu Murat Boz ile Kardeşim Benim filminde oynayan Özçivit, 2017 yılında bir önceki filmi Kardeşim Benim 2’nin devam filmini yaptı. 2018 yılında Kerem Bürsin’le birlikte Can Feda filminde rol alarak “2018 Yılının En Beğenilen Erkek Oyuncusu” ödülünü kazanan Özçivit, şirketi BRK’S Production aracılığıyla yapımcılık yapmaktadır. Özçivit, Kuruluş dizisinde Osman Gazi’yi canlandırmaktadır. Kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen’le evli olan Özçivit’in iki oğlu vardır. Net bir bilgi olmamakla birlikte, Burak Özçivit’in, Gaziantepli bir Kızılbaş Türkmen Alevisi olduğu iddia edilmektedir.

BURAK ÖZÇİVİT HANGİ BURÇ?

Ünlü oyuncu model Burak Özçivit 24 Aralık 1984 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu Oğlak burcu olurken burcun en önemli özelliği inatçı olmasıdır.

Bakmadan Geçme