• Haberler
  • Genel
  • 'Buradayım, arkadaşlarımı satmadım' – Kocatepe Gazetesi

'Buradayım, arkadaşlarımı satmadım' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, istifa ettiği yönündeki söylentileri yalanladı. Akagündüz, 'Benim istifa ettiğim söyleniyor. Ben arkadaşlarımı satmadım, buradayım' dedi Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, Trio Kafe'de bir araya geldi. Muhtarların birlik ve beraberlik içinde olduğunu söyleyen Dernek Şube Başkanı Süleyman Akagündüz 'Benim dernek başkanlığından istifa ettiğim söyleniyor. Ben 20 yıllık [&hellip]

“Buradayım, arkadaşlarımı satmadım”

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, istifa ettiği yönündeki söylentileri yalanladı. Akagündüz, “Benim istifa ettiğim söyleniyor.
Ben arkadaşlarımı satmadım, buradayım” dedi

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, Trio Kafe’de bir araya geldi. Muhtarların birlik ve beraberlik içinde olduğunu söyleyen Dernek Şube Başkanı Süleyman Akagündüz “Benim dernek başkanlığından istifa ettiğim söyleniyor. Ben 20 yıllık muhtarım. Ben arkadaşlarımı satmadım, buradayım” dedi.
“SANDIKTAN
KORKMUYORUZ”
Muhtarların yönetim değişikliği taleplerinin de dikkate alınacağını söyleyen Akagündüz, “Üyelerimizin böyle bir talebi varsa biz bunu geri çevirmeyiz. Yeteri çoğunluk sağlandığında genel kurula gidebiliriz. Bizler yönetim olarak sandıktan korkmuyoruz ve sandıktan çıkan sonuca da her zaman saygılı oluruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme