Bunlar da torbacı gurbetçi

Fransa'dan Emirdağ'a uyuşturucu madde getiren gurbetçi işçiler polisten kaçamadı   11 Temmuz günü akşam saatlerinde Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ekip, yurtdışında yaşayan ve tatilini geçirmek amacıyla gelen gurbetçi vatandaşlar tarafından yurtdışından uyuşturucu madde getirilerek Emirdağ İlçesi’nde satış yapacaklarına dair istihbari bilgiler elde etti. Bu doğrultuda yapılan çalışmada U.Y. (29) ve M.Y. (29) isimli [&hellip]

Fransa’dan Emirdağ’a uyuşturucu madde getiren gurbetçi işçiler polisten kaçamadı

11 Temmuz günü akşam saatlerinde Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ekip, yurtdışında yaşayan ve tatilini geçirmek amacıyla gelen gurbetçi vatandaşlar tarafından yurtdışından uyuşturucu madde getirilerek Emirdağ İlçesi’nde satış yapacaklarına dair istihbari bilgiler elde etti.
Bu doğrultuda yapılan çalışmada U.Y. (29) ve M.Y. (29) isimli Faransa Marsilya’da inşaat işçisi olarak çalışan iki amcaoğlu 03 AAZ 690 plakalı kiralık araçla Emirdağ girişinde yakalandılar. Şahıslar yakalanacakları anladıkları anda direnerek kaçmaya çalışsalar da Emirdağ polisi tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildiler. Şüphelilerin üstlerinde ve kullanmış oldukları araçta yapılan aramada toplam 67,56 gram Afgan sakızı (Juan) isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Kan ve idrar örnekleri alınan şüpheliler mahkemeye sevk edildiler.
Mahkemenin haklarında adli kontrol şartı getirip yurt dışına çıkışlarını yasakladığı şahısların üzerinden ele geçirilen uyuşturucu maddenin toplamda 337 içimlik malzemeye tekabül ettiği öğrenildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme