Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bundan sonraki maçlar gerçekten zor”

AFJET Afyonspor’un 1922 Konyaspor’u

AFJET Afyonspor’un 1922 Konyaspor’u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, bu haftadan sonra oynanacak maçların tümünün zorlu geçeceğini ifade etti

 

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 23. haftasında evinde 1922 Konyaspor’u konuk etti. Maçtan 4-0’lık galibiyet ile ayrılan AFJET Afyonspor’da sakatlıklar can sıkıyor. Kaburgasında kırık tespit edilen Aykut Uluç ile birlikte sakatlığı devam eden Aktay Kancı’ya, Nazmi ve İsmet de eklendi.
Maçtan sonra basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, bu haftadan sonra maçların tümünün zor geçeceğini ifade etti. Teknik Adam Özgün, “Öncelikle futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu maçın da zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk. Golü de birinci dakikada attık, sonrasında biraz daha olumlu düşündük ama pas da yapamadık. İkinci bölgede topu çok fazla gezdiremeyince rakip bize dönem dönem baskı kurdu. Bundan sonra her maçın zor geçeceğini biliyoruz. Artık 9-10 hafta kala bütün takımların bir hedefi oluyor. Şampiyonluğa, Play-Off’a ve küme düşmemeye oynayanlar oluyor. Artık her maçın zor geçeceğini biliyoruz. Ama Çarşamba günü (yarın) çok zor bir maç daha var. Çünkü kar ve buz bir zeminde oynayacağız. Onlarda son çırpınışları, kurtarmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak isteyecekler. Zor bir maç oynayacağız. Ama biz her maçı kazanıp hedefimize gitmek istiyoruz. Umarım Play-Off adına çok güzel şeyler olur. Çünkü çok istiyoruz bunu. Çocuklarda hem toplantılarımız da hem de antrenmanlarımız da bunu bize hissettiriyorlar. Bizlerin de onlara inancı tam, inşallah biz de bu amaca ulaşırız.” dedi.
“SAKATIMIZ ÇOK”
“4 maçta ilk maçı kazandık, sizin bakış açınızdan takım toplamda kaç puan alır?” sorusuna cevap veren Özgün, “Futbol bu, bazen iki, iki daha dört etmiyor. Bazen buradaki hesaplar sahaya uymuyor. Normalde 6 maçı kazandığımızda Play-Off’a çıkma şansımız yüksek. 11 maçın, 6’sını aldığımızda 52 puanla benim tahminim Play-Off’a çıkartır. Ama bundan sonraki maçlar gerçekten zor. Sakatımız çok, onunla ilgili bilgi vereyim. Aykut Uluç’un Samsun maçında kaburga kemiğinde bir kırık çıktı. O da 3-4 hafta yok. Oktay biliyorsunuz uzun zamandır yok. Bugün de İsmet ve Nazmi de bir sıkıntımız var. Maalesef onlarında bir an önce iyileşmesini bekliyoruz. Alternatif oyuncularımız var ama hazır olmayanlar da var. Onları da bir an önce hazırlayıp, maçlara yetiştirmek istiyoruz.” ifadesine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti