Bülent Şakrak Aslen Nereli?

Ceyda Düvenci ile evli olan Bülent Şakrak ayrıldıklarını kamuoyuna duyurduktan sonra tüm dikkatleri üzerine çekip en çok araştırılanlar arasında Bülent Şakrak aslen nereli? Sorusu oldu. Peki, Bülent Şakrak aslen nereli? Detayları haberimizde…

Oyuncu olan Bülent Şakrak’ın hayatı, biyografisi ve kariyeri merak konusu olurken Bülent Şakrak aslen nereli? Sorusu gündeme düştü. Peki, Bülent Şakrak aslen nereli?

1977 yılında İstanbul’da doğan Bülent Şakrak, oyunculuk hayatına tiyatro ile 1996 yılında atıldı. Üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuyup, bazı tiyatrolarda yer alan Şakrak, Kent Oyuncularının kadrosunda bulunan oyuncular arasında olan Şakrak ‘’Tamamen Doluyuz’’ adlı oyunu ederken İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda seslendirmiştir.

BÜLENT ŞAKRAK’IN YER ALDIĞI BAZI TİYARTO VE DİZİLER:

KARTAL SANAT İŞLİĞİ TİYATROSU’

MÜJDAT GEZEN TİYATROSU

YAYLA SANAT MERKEZİ TİYATROSU

İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

Haber

BÜLENT ŞAKRAK’IN YER ALDIĞI DİZİLER:

BLUTV DUDULLU POSTASI

YOUTUBE BÜLENT ŞAKRAK’LA ART NİYET

 

BÜLENT ŞAKRAK’IN EVLİLİK HAYATI

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ve Engin Akgün çiftinin evliliğinden bir kız çocukları olmuş fakat Düvenci ve Akgün çifti 2013 yılında boşanıp, daha sonra 2015 yılında Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak evlenmişlerdir çiftin evliliği 2023 yılında bitmiştir.

 

Bakmadan Geçme