Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bülent Börekçilik Afyonkarahisar’ın hizmetinde

Bülent Börekçilik’in Türkiye’deki 215’inci

Bülent Börekçilik’in Türkiye’deki 215’inci bayiliğinin açılış töreni dün yapıldı. Dilek Zıbak-Abdurrahman Özoğul kardeşlerin birlikte işlettikleri börek salonunun açılış kurdelesini AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen kesti

 

Bülent Börekçilik Yeşilyol Caddesi üzerinde Afyonkarahisar halkına hizmet vermeye başladı. Bülent Börekçilik Afyonkarahisar İşletmecilerinden Dilek Zıbak, evli ve üç çocuk annesi olarak İzmir’de yaşadığını ancak memleketi Afyonkarahisar’a hizmet etmek için şehrin tanınmış esnaflarından olan kardeşi Abdurrahman Özoğul’la birlikte lezzetine güvendiği Bülent Börekçiliğin Afyonkarahisar Bayiliğini aldığını söyledi.
“AFYONKARAHİSAR’DA İLK VE TEKİZ”
Kıymalı ve peynirli börekte marka olduğunu vurguladığı Bülent Börekçiliğin tadını benimseyip sevdiği için Afyonkarahisarlı hemşehrileriyle bu lezzeti paylaşmak istediğini belirten Zıbak, “Erkek kardeşim Abdurrahman Özoğul ve kız kardeşlerimle birlikte bir aile işletmesi olarak memleketimize hizmet edeceğiz. Bülent Börekçilik olarak Afyonkarahisar’ da ilk ve tekiz. Kıymalı ve peynirli böreklerimizin lezzetini tatmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Peynirli böreğin peyniri Akdeniz yöresine ait 3 çeşitten yapılan özel bir peynirdir. Bülent Börekçilik olarak sabah 06:30’da hazır olacak olan böreklerimiz öğleden sonra 15:30’a kadar servise hazır olacak.” dedi.
Abdurrahman Özoğul ise, Türkiye’de tanınan Bülent Börekçilğin Afyonkarahisar işletmesi olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Özoğul, tanınan ve sevilen bir lezzeti Afyonkarahisar’a getirmekten dolayı memnun olduklarını sözlerine ekledi. İşletmenin açılış kurdelesini AK Parti Afyonkaahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen kesti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi