Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'ten Afyon turu

AK Parti kurucularından, TBMM eski Başkanı Bülent Arıç ile eski Bakanlardan Hüseyin Çelik AK Parti’nin Afyonkarahisar Kampı’na katılmak üzere ilimize geldiler.Cumartesi günü Afyonkarahisar’a gelerek bazı ziyaretlerde bulunan Bülent Arınç bazı ziyaretlerde de bulundu. Kamp çalışmalarına katıldıktan sonra dün kentten ayrılmadan önce ziyaretlerini sürdüren Bülent Arınç ile Hüseyn Çelik Afyonkarahisar'ın tarihi yapılarını da inceledi. Bakanlığı döneminde [&hellip]

AK Parti kurucularından, TBMM eski Başkanı Bülent Arıç ile eski Bakanlardan Hüseyin Çelik AK Parti’nin Afyonkarahisar Kampı’na katılmak üzere ilimize geldiler.
Cumartesi günü Afyonkarahisar’a gelerek bazı ziyaretlerde bulunan Bülent Arınç bazı ziyaretlerde de bulundu. Kamp çalışmalarına katıldıktan sonra dün kentten ayrılmadan önce ziyaretlerini sürdüren Bülent Arınç ile Hüseyn Çelik Afyonkarahisar’ın tarihi yapılarını da inceledi. Bakanlığı döneminde restorasyonunu sağladığı Taşhan ve Taş Medrese’ye giden Arınç ile Çelik vatandaşların yakın ilgisiyle karşılandı. Ecdat yadigarlarının yeniden toplumsal hayata kazandırılmasına vesile olmaktan mutlu olduklarını belirten Bülent Arınç yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Dün öğle saatlerinde şehirden ayrılan Arınç ve Çelik’e, Afyonkarahisar turlarında turizmci Nurettin Ayyıldız rehberlik etti.

Bakmadan Geçme