• Haberler
  • Genel
  • Bülbül’den Sel’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bülbül’den Sel’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti. Dün gerçekleşen ziyarette Bülbül, Salih Sel’e takıma verdikleri desteklerden ötürü teşekkürde bulundu. Ziyarete Serban Belediye Başkanı Ünal Karadağ’da eşlik etti Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti. Ziyarete Serban Belediye Başkanı Ünal Karadağ’da eşlik [&hellip]

Bülbül'den Sel'e ziyaret

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti. Dün gerçekleşen ziyarette Bülbül, Salih Sel’e takıma verdikleri desteklerden ötürü teşekkürde bulundu. Ziyarete Serban Belediye Başkanı Ünal Karadağ’da eşlik etti

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti. Ziyarete Serban Belediye Başkanı Ünal Karadağ’da eşlik etti. Hikmet Bülbül, ziyarette Afyonkarahisar’ı Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta temsil eden kulübün içinde bulunduğu sıkıntıları Salih Sel’e aktardı. Bülbül, takımın zor bir dönemeçten geçmek üzere olduğunu ve takımın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için çok çalıştıklarını dile getirdi. Hikmet Bülbül takımın bu sıkıntılardan biran önce kurtulması gerektiğini ve bu zorlu dönemde Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in verdiği destekten dolayı Salih Sel’e teşekkür etti.
“Destek veremeye devam edeceğiz”
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette Salih Sel de Afyonkarahisarspor’un maddi ve manevi olarak her zaman yanında olduklarını belirterek bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Salih Sel, “İl Genel Meclisi olarak Afyonkarahisarspor’un yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Afyonkarahisarspor’un başarısı bizim için de önemli” dedi.
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sel, Bülbül ve takıma başarılar dileyerek teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme