• Haberler
  • Genel
  • Bülbül: “İyi olmaya çalışıyorum” – Kocatepe Gazetesi

Bülbül: “İyi olmaya çalışıyorum” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, rahatsızlığıyla alakalı verdiği bilgide oldukça yoğun dönemlerden geçtiklerini ifade etti. Bülbül, “Daha önce de söyledim, biz bu takım için elimizi değil vücudumuzu taşın altına soktuk. Ama aynı özveriyi bizden başka kimse yapmadı” dedi. Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, bir yandan takımla bir yandan [&hellip]

Bülbül: "İyi olmaya çalışıyorum"

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, rahatsızlığıyla alakalı verdiği bilgide oldukça yoğun dönemlerden geçtiklerini ifade etti. Bülbül, “Daha önce de söyledim, biz bu takım için elimizi değil vücudumuzu taşın altına soktuk. Ama aynı özveriyi bizden başka kimse yapmadı” dedi.

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, bir yandan takımla bir yandan da kendi ailevi sorunlarıyla uğraşırken kendisi de sağlığını kaybetti. Bülbül, “Afyonkarahisarspor, bu şehrin takımı için biz elimizi değil vücudumuzu taşın altına soktuk. Hep de öyle oldu. Elimizden geldiğince de görevimizi yapmaya çalıştık. Bir çok sıkıntıyla karşı karşıya kaldık. Özellikle bu sezon kimseden destek görmedik ve takımın lige katılması adına büyük gayret sarfettik. Ayakta durmaya çalışıyoruz. Şu an bir takım kurduk ve takımın binbir türlü sorunu var. Bu sorunların çözümü için benim gücüm yok. İl yöneticilerine konuyu taşıdığımızda da gerekli ilgiyi görmüyoruz. Ben hem yönetici oldum, hem bu kulüp için herkese yeri geldi el açtım. Açmak zorunda kaldım. Sağlığımız bozuldu. Ama iyi olmaya çalışıyorum. Yeterki kulübümüze sahip çıkılsın. Bu genç kardeşlerimizin elinden tutulsun” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme